Passionerad start på middagen

Förstora Smaskens Smaskens

 Ingredienser

4 port

4 st passionsfrukter
75 g lufttorkad skinka i tunna skivor
50 g Kvibille riven ädel

Gör så här

Fördela skinkan på 4 tallrikar. Dela passionsfrukterna. Gröp ur hälften av dem och fördela det över skinkan. Ställ resterande frukthalvor på tallrikarna. Strö osten över.

Smalpasta

Förstora
Ingredienser 4 port 300 g pasta
250 g färsk broccoli
1 gul lök
2 tsk smör
2 1/2 dl Kelda lagalätt
1/2 grönsaksbuljongtärning
1 krm svartpeppar
ev 1/2 tsk salt
100 g Apetina feta 13%
5 grovhackade svarta oliver
Gör så här Koka pastan. Skär broccolin i små bitar och låt den koka med pastan några min på slutet. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt gräddmjölk, smulad buljongtärning och peppar. Låt det koka några min. Smaka av med salt. Häll såsen över pastan och broccolin. Strö över smulad ost och oliver.

En rätt till!

Förstora Smaskens Smaskens

Passionerad start på middagen    

Ingredienser 4 port

300 g pasta
250 g färsk broccoli
1 gul lök
2 tsk smör
2 1/2 dl Kelda lagalätt
1/2 grönsaksbuljongtärning
1 krm svartpeppar
ev 1/2 tsk salt
100 g Apetina feta 13%
5 grovhackade svarta oliver

Gör så här Koka pastan. Skär broccolin i små bitar och låt den koka med pastan några min på slutet. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt gräddmjölk, smulad buljongtärning och peppar. Låt det koka några min. Smaka av med salt. Häll såsen över pastan och broccolin. Strö över smulad ost och oliver.