Hej Joel,
Sänder dig ett SOS.... Vi har jobbat halvt ihjäl oss under detta år och inte hunnit boka någon resa över jul och nyår (2 v). 
Kan du hjälpa oss med restips och arrangör? Vi önskar oss sol, värme, lite golf och lugn och ro och gärna god mat inklusive (bekvämt? javisst, men just nu ser vi ingen annan lösning efter >200 övertidstimmar i höst...).
Söndagshälsningar
Wilma och Henry

Hej Wilma och Henry,
Det är hög tid att boka resa nu. Här kommer mina förslag på vart ni skulle kunna åka. 

Costa del Sol
Även om det kanske är för kallt att bada i havet, är chansen fortfarande god att hinna uppleva flera dagar med sol under två veckor. Bara mellan Malaga och Marbella finns en mängd berömda golfbanor. Bo en vecka vid havet i närheten av golfbanorna, men kombinera gärna med att hyra en bil och upptäck Andalusien bortom solkusten. Cadiz, Cordoba, Sevilla och Granada ligger alla inom rimligt köravstånd (på bra vägar) och njut av ett mindre exploaterat Spanien under lågsäsong.

Dubai
Garanterat varmt i vattnet och i luften under december–januari. Här har under de senaste åren byggts både hotell och golfbanor i världsklass. Något man inte är sena att skryta med i sin marknadsföring av landet. Under två veckor hinner ni även besöka det mindre besökta sultanatet Oman där tiden gått betydligt långsammare än i Dubai.   

Så här nära inpå jul är platstillgången till varmare breddgrader strakt begränsad. Ni kan därför behöva ringa flera researrangörer och jämföra alternativ. Nedan arrangörer kan i skrivande stund fortfarande erbjuda resor till både Costa del Sol och Dubai över jul och nyår.

www.koch-ljungberg.se
www.resevaruhuset.se
www.selecttravel.se

Turistorganisationernas officiella webbsidor för respektive land:
www.andalucia.org
www.dubaitourism.ae
www.omantourism.gov.om