De får bära en hel del, dina fötter. Fötterna är intrikata kroppsdelar och består av en fjärdedel av din kropps ben. När du springer belastas de med hela sex gånger din kroppsvikt. Och under din livstid tar fötterna dig fyra varv runt jorden. Dina fötter behöver orka hela vägen.

Tränar du dessutom mycket? Dina fötter har av 250 000 svettkörtlar var. Så det är inte så konstigt att träningsskorna blir varma och fuktiga. Och även om både kropp och knopp mår bra av träning så behöver fötterna din hjälp för att hålla resten av dig stark och frisk.

Förstora

CCS Foot Pro är en unik all-in-one-produkt med effekt inom två veckor. Fotsvamp, spruckna hälar, förhårdnader och dålig lukt är några av problemen som behandlas och förebyggs inom två veckor.

Behandla och förebygg med CCS Foot Pro

Nu finns en unik och kliniskt testad behandling för dina fötter. Och nej, du behöver inte en hel arsenal av produkter för att hålla fötterna friska och välmående. CCS Foot Pro är en fotkräm som rekommenderas av Sveriges Fotterapeuter och finns att köpa på alla apotek och hos utvalda fotterapeuter. Den är helt unik i sitt slag då den både förebygger och behandlar en rad olika fotproblem som lätt uppkommer med en aktiv livsstil. CCS Foot Pro är kliniskt testad och ger resultat inom två veckor.

CCS Foot Pro behandlar inte bara redan utsatta fötter utan fungerar också förebyggande, så att fotsvampen aldrig dyker upp. Och du kan fortsätta din härliga livsstil med friskare fötter som bär dig ännu längre!

Vill du veta mer om CCS Foot Pro? Här nedan kan du se filmen och på hemsidan hittar du mer information om produkten och inköpsställen.

CCS Foot Pro är en medicinteknisk produkt. Läs bruksanvisningen noga före användning.