Förstora

1. Fukt. Fukt. Fukt. Din hud blir mer ömtålig och samtidigt torrare med åren. Därför behöver du mer återfuktande produkter. Ålder, livsstil, kostvanor och solexponering sätter alla sina spår i din hud. Nu är tiden att verkligen ta hand om den. Eucerins Elasticity+Filler Day Cream återfuktar din hud och innehåller även SPF 15 + UVA-skydd. Dagcremen ger huden en perfekt start på dagen, och dig själv alla möjligheter att må, och se, bra ut. OBS! Tänk på att komplettera med högre SPF när du är ute i den starka vårsolen.

 

Förstora 2. Bygg upp och stärk. Natten är en bra tid för hudens återbildningsprocess. Hjälp huden på traven med en riktigt välgörande nattcreme. Elasticity+Filler Night Cream förbättrar elasticiteten och fyller ut djupare rynkor medan du sover. Cremen förbättrar mikrocirkulationen och stödjer dessutom återbildandet av kollagen.

 

 

3. Ställ krav på innehållet. Effektiva ingredienser som riktar in sig på just dina önskemål är vad du bör leta efter i din hudvårdsrutin. Produkter som förbättrar hudens fasthet, återfuktar och ger lyster. Alla produkter i serien Elasticity+Filler har noga utvalda ingredienser och effektiva antioxidanter som hjälper till att förbättra elasticiteten, främjar uppbyggandet av kollagen och gör din hud smidigare.

 

Förstora Komplettera gärna din hudvårdsrutin med en skön ansiktsolja som efterlämnar din hud silkeslen. Eucerins Elasticity+Filler Facial Oil innehåller bland annat Argonolja, olja från Mariatistel och E-vitamin. Den absorberas snabbt du kan använda den både morgon och kväll före dag-och nattcremen. Och som ett litet tips efter din dagcreme för att få extra lyster.

Tips! Läs mer om Eucerin och Elasticity+Filler-serien här!

Och sen då, hur var det med de där rynkorna?

Ja, ett av de tydligaste ålderstecknen rent visuellt är de där rynkorna, som bl a beror på att elasticiteten försämras i takt med att huden åldras. För att reducera synliga ålderstecken och få en fastare hud med mer lyster behöver du produkter som är speciellt anpassade till just din hud. Eucerins serie Elasticy+Filler gör det enklare för dig och uppfyller den mogna hudens krav och behov. Dessutom känns produkterna väldigt härliga på huden!