Döp nya alpackafölet!

Nu har M:s alpacka Mmaggie i Simrishamn fått ett föl igen, en tjej. Pappan är Sir Lancelot, som korades till Sveriges bästa alpacka 2011. Som vanligt är det ni läsare som kommer på namn till fölet.

Färgen är en perfekt blandning av far och mor, kaffe med mjölk.

– Hon är jättevacker och vi hoppas att M-läsarna vill vara med och döpa fölet – det har ju liksom blivit en tradition, säger Ann Marie Santesson på Österlen alpacka.

– När det gäller föl efter Sir Lancelot brukar vi om möjligt välja namn ur legenden om Kung Arthurs hov (där Sir Lancelot ju var en av riddarna) men tidningens läsare har naturligtvis fullständigt fria händer att komma med andra förslag. 

Priset för bästa namn är fint alpackagarn. 

Skicka ditt namnförslag till webredaktion@m-magasin.se

Ann Marie berättar också att M:a (uttalas Emma) som föddes 2011 och namngavs av M-läsarna kommer att flytta till Norge.

a till Norge till en mycket spännande familj som har alpackor och som föll pladask för hennes personlighet, skönhet och ovanliga färg. Det är en aktiv familj som har en mängd intressanta aktiviteter på gården.
Mer information om M:as norska liv följer så småningom!

– Hon kommer till en mycket spännande familj som har alpackor och som föll pladask för hennes personlighet, skönhet och ovanliga färg. Det är en aktiv familj som har en mängd intressanta aktiviteter på gården.
Mer information om M:as norska liv följer så småningom!

Lär mer om alpackorna på Österlen alpacka här!

Vad ska hon heta? 

NUVARANDE Döp nya alpackafölet!
NÄSTA Mappie-svaret på Femens bröstchock