Förstora

Ann Westin som har blivit utsedd till Årets kvinnliga komiker tre gånger, fick oss att aktivera våra skrattmuskler.

Förstora

Livsstilsprofessor Maj-Lis Hellenius lärde oss hur farligt det är att sitta för mycket – upp och stå! Efter ett par minuters gympapass fick vi sätta oss igen.

Förstora

Rika Hammarström, gynekolog och kirurg, uppmanade alla att söka för vad många tolkar som "ålderskrämpor", alltså till exempel inkontinens. Det finns hjälp att få!

Förstora

Mona Botes och Monica Bouvin, båda från Upplands Väsby, tog för sig av fruktspett och smoothies i pausen. 

Förstora

En gång i tiden blev hon Miss Universum. För M-läsarna berättade Yvonne Ryding om sin livsresa och hur det förde med sig ett intresse för hudvård. I dag har hon ett eget hudvårdsmärke, som tävlades ut bland resenärerna. 

Förstora

Pamela Andersson kramades om av Amelia efter en föreläsning som rörde många till tårar. Hur berättar man för sina barn att mamma har drabbats av en hjärntumör som inte går att operera? 

Förstora

Arne Grönvall från Life berättade om balansen mellan kost, hälsa och motion och avslutade med att tävla ut ett fint presentkort till en lycklig vinnare. 

Förstora

Ett stort och speciellt tack till våra samarbetspartners, från Life: Arne Grönvall, Elisabeth Lorentzon och Roland Bergström.

 

Förstora

Från HjärtLungfonden kom Britt-Marie Höök, Ulrika Jakobsson, Anna Mathson, Jessica Nieminen, Ewa Eriksson och Birgit Eriksson