Marianne blev vår underklädesmodell!

När vi på M-magasin och behåföretaget Swegmark of Sweden utlyste en underklädestävling blev ert gensvar enormt. Tack!
Marianne från Helsingborg vann en natt på hotell, en lyckokryssresa, underkläder för ett helt år och blev modell för en dag.

Det bästa med vinsten är att jag känner mig ännu mer underbar än förr. Jag har haft tur med mitt yttre men det har funnits gånger i livet då jag inte känt mig särskilt härlig, säger Marianne Lundgren Ström.

”Marianne Lundgren Ström står för ett naturligt kroppsideal och är en förebild för alla kvinnor. Vi ser en vacker, sexig, stolt och levnadsglad mappie. Hon visar sitt underbara jag! Hon visar att hon är Swegmark of Swedens och M-magasins underklädesmodell för en dag.”

Ja, så lyder motiveringen till varför Marianne vann tävlingen.
Men att vinna var både kul – och nervöst.
– Jag känner mig väldigt nöjd med mig själv för att jag vågade anta utmaningen. Självkänslan fick en liten kick. Det har varit fantastiskt och jag är väldigt tacksam.

På bilden här ovan: Formande linne, Smooth line, i vitt med mjuka bågar och lätt vadderade kupor som ger fin form och extra stöd, vadderade och reglerbara axelband för bästa komfort. Smooth Line byxgördel som formar höfter och midja. Pris: linne 449 kr, trosgördel 269 kr.

Så här såg det ut bakom kulisserna när Marianne fotograferades av Dan Holmqvist och sminkades av Stina Rebelius.

Läs mer i nr 13/2011.

NUVARANDE Marianne blev vår underklädesmodell!
NÄSTA Årets Mappie avslöjas på Mappie-galan den 6 februari