M:s specialtidning Pengarna & Livet – för dig som vill ha mer kvar efter 50!

Vi har gjort en hel tidning med Birgitta Pipers bästa råd. Köp den och lär dig mer om spara, låna, ärva, sambo, äktenskap, pension, investera, försäkra och mycket mycket mer!

I sju års tid har M-magasins läsare frågat Birgitta Piper om sin ekonomi: Hjälp, hur gör jag? All denna klokskap har vi samlat i en tidning. Ovärderliga råd för dig som vill ha mer kvar i plånboken. Det är en mycket ”packad” tidning med många läsarfrågor och svar,
en tidning som räcker (nästan) hela livet. Ingen tidning du sträckläser alltså, däremot en tidning att spara och återkomma till, gång på gång.

I tidningen kan du också möta Birgittas expertpanel – 14 av Sveriges vassaste privatekonomiska proffs, som bidrar med sina bästa råd. Du får också en behändig mall för hur du skaffar dig överblick över din ekonomi. 

Birgitta Piper fick Fredrika Bremer-förbundets BRA-pris 2012 för sitt rättframma sätt att vägleda kvinnor i privatekonomiska frågor. Vi applåderar och tycker att valet inte kunde vara mer rätt!  Hon är nominerad till Konsumentpriset Blåslampan som delas ut av Sveriges Konsumenter och Råd & Rön. Grattis, säger vi.  

Smakprov ur tidningen.

NUVARANDE M:s specialtidning Pengarna & Livet – för dig som vill ha mer kvar efter 50!
NÄSTA Så knyter du en fin turban