Sätt guldkant på ditt nästa år!

Ett nytt år står och väntar. Hos oss ska en ny bebis se världens ljus, en liten Signe ska börja hos dagmamma, min svärdotter återvända till jobbet. Ledsna mamma på hemmet, ska hon släppa taget? 

Jag blir 66 och tänker tuffa på ungefär som jag brukar  här på M. Och ett sommarhus på Dalarö ska sakta ta form. Men innan det gamla året går i gravet gör vi hemma ett bokslut. Någon gång under julhelgen samlas vi i familjen för att minnas och köra en runda, alla får berätta och reflektera. Hur hade vi det under 2012? Sedan pratar vi om det kommande året. Inga löften – mera vad man önskar. Hur gör du? Gör du också ett litet bokslut över året som gick? Vad innebär det nya året för dig, vad hoppas du på?

I det här numret av M uppgraderar vi svärmor. Är själv en sådan och ilsknade till när jag såg en annons om ett magläkemedel. I annonsen angavs sådant som man får ont i magen av, bland annat svärmor! Det magmedlet heter Inolaxol och det tänker i alla fall inte jag köpa. I det här numret (Nr 1/2013) får tre svärmödrar en kärleksförklaring. Det kan vara något att sträva efter 2013.

Sätt guldkant på ditt år, säger vi på omslaget till M nr 1. Det behöver inte kosta skjortan. En guldkant kan vara något helt annat. Elise ”Morsan” Lindqvist har hittat sin – att hjälpa flickor på Malmskillnadsgatan. Henne kan du läsa om i nr 1. Det ger hennes liv mening. Katarina Harh har hitat sin, att vara stolt och blind. I nyårshelgen går hennes intervjuserie Hur måga gånger om dagen tänker du på din pappa. Läs mer om Katarina här.

Mer om innehållet i nr 1/2013 finns här.

Du som är prenumerant och som har läst nr 1 noga kan var med i vår tävling Påläst prenumerant!

Och du som har varit med oss sedan starten (eller nästan i alla fall) – dig vill vi ha med i vårt 100:e nummer. Läs mer här!

NUVARANDE Sätt guldkant på ditt nästa år!
NÄSTA M-magasin nr 1/2013