Beauty box

Vilken kräm ska du välja? Anti-age, cosmecuticals eller en vanlig? I ett av våra nummer presenterade vi en rad krämer. Här är några till.

HÖGTEKNOLOGISK KRÄM:

La Prarie, Cellular Resurfacing Cream
La Prarie profilerar sig som ett exklusivt högteknologiskt hudvårdsmärke som hela tiden ligger på framkant vad gäller forskning och nya möjligheter inom hudvård. Den här nya krämen ska hjälpa en försvagad och sliten åldrad hud till att få en jämnare och stunsigare yta. Cellular Resurfing Cream ska användas på kvällen direkt på rengjord hud för bästa resultat, inga fuktkrämer eller serum innan alltså.

Pris: 1 600 kr

HÖGTEKNOLOGISK KRÄM:

Gatineau Defi Lift 3D Perfect Design
Ljuvlig i färg, doft och konsistens och kan användas både natt och dag. Hjälper hud som tappat spänsten och stramar upp ansiktskonturen genom en direkt ”plumping effekt”. Huden ska helt enkelt bli fyllig och får lite mer volym. Det rekommenderas att man masserar in krämen lite extra vid ögonbrynsbenet, kinder och haka.

Pris: 948 kr

MILD KRÄM:

Nuxe, Nuxuriance Anti-Aging re-densifying Emulsion
Den här serien för mogen hy har fått en ny familjemedlem. En lättare kräm med återuppbyggande och porsammandragande effekt för kombinerad hy. Det är ju inte självklart att man har torr hy bara för att den är mogen. Krämen jobbar också med att jämna till pigment fläckar, ge huden lyster och spänst.

Pris: 465 kr

Fler tips på krämer hittar du i M-magasin nummer 5 2008!

NUVARANDE Beauty box
NÄSTA Gör M till din startsida