Hur gick det för Karin Nordvaller på Louvren?

I vårt novembernummer berättade vi om Karin Nordvaller som i december skulle ställa ut tavlor i Carrousel du Louvre, Paris. Vi frågade Karin hur det hade gått.

”Jättelyckat! Paris är ju roligt att komma till och sedan att få ställa ut var något alldeles speciellt. Det var en fin vecka.Trots regn, kyla och bombhot så sken solen oavbrutet över oss.

Utställningen anordnades av Société Nationale des Beaux-Arts under beskydd av president Nicolas Sarkozy. Jag var väldigt imponerad av hur välarrangerat allt var och fick en fin placering av mina två tavlor. Det var hög kvalitet på hela utställningen. Jag känner mig hedrad över att ha blivit antagen men tänker nog ta den där kursen i perspektiv/skuggor i alla fall….

Bland deltagarna fanns delegationer från Brasilien,Turkiet, Spanien, Korea, USA, Canada och Kina med tal av ambassadörer och en kulturminister .

Många kände sig manade att tala så kvällen blev lång. Provencalsk cocktail och mängder av vernissagebesökare, en del i full gala och djupa decolletage. Allt var så härligt franskt! Det var en trevlig känsla att få uppleva det med min man och nedresta vänner.

Utställningen var mycket välbesökt och pågick i fyra dagar. Extra roligt är att jag efteråt blev kontaktad av ett välkänt galleri med förfrågan om jag var intresserad av att ställa ut där. Från köksbänken och kanske till en kommande egen utställning i Paris…. Vem hade kunnat ana det för fyra år sedan?!”

Av: Karin Nordvaller

NUVARANDE Hur gick det för Karin Nordvaller på Louvren?
NÄSTA Nu umgås vi via videotelefon