Förstora Laban-diggarna Oliver och Viktor tog med sig mormor Agneta på bio. Laban-diggarna Oliver och Viktor tog med sig mormor Agneta på bio.
Förstora Viktor och Dennis visade biljetterna för spökmadamen Agneta Ljungman. Viktor och Dennis visade biljetterna för spökmadamen Agneta Ljungman.
Förstora Första gången bio var det för Malin snart 3 år, kom med storebror Fredrik och mormor Rozetta. Första gången bio var det för Malin snart 3 år, kom med storebror Fredrik och mormor Rozetta.
Förstora  I kön fick fick mamma och storasyster vara med men sedan var det bara mormor och de yngsta som gick på Laban. I kön fick fick mamma och storasyster vara med men sedan var det bara mormor och de yngsta som gick på Laban.
Förstora Syskonen Svante och Amelie gick på Laban med mormor Madeleine och morfar Anders. Syskonen Svante och Amelie gick på Laban med mormor Madeleine och morfar Anders.
Förstora Edward poserade med värsta spökblicken, han kom med mormor Camilla. Edward poserade med värsta spökblicken, han kom med mormor Camilla.
Förstora Tvillingarna Emma (som klätt upp sig i fin pälsväst) och Oskar kom med mormor och morfar. Tvillingarna Emma (som klätt upp sig i fin pälsväst) och Oskar kom med mormor och morfar.
Förstora Och stora Adam hade tagit med sig mormor. Och stora Adam hade tagit med sig mormor.