Förstora Ewa Fröling med yngsta dottern. Ewa Fröling med yngsta dottern.
Förstora Wenche Myhre visade stolt upp sin Abba-jacka. Wenche Myhre visade stolt upp sin Abba-jacka.
Förstora Annefrid var på strålande humör. Annefrid var på strålande humör.
Förstora Den unga huvudrollsinnehavaren, Amanda Seyfried, sjöng fantastiskt i filmen. Hennes favoritlåt med Abba är Mamma Mia, avslöjade hon på premiären. Den unga huvudrollsinnehavaren, Amanda Seyfried, sjöng fantastiskt i filmen. Hennes favoritlåt med Abba är Mamma Mia, avslöjade hon på premiären.
Förstora Colin Firth var lika trevlig som han ser ut. Han erkände att han var kär i både Agneta och Annefrid. "Jag lyssnade på Abba för att få sitta och titta på Abba-tjejerna på skivomslaget." Colin Firth var lika trevlig som han ser ut. Han erkände att han var kär i både Agneta och Annefrid. "Jag lyssnade på Abba för att få sitta och titta på Abba-tjejerna på skivomslaget."
Förstora Monica Ahlberg och Tommy Berggren. Monica Ahlberg och Tommy Berggren.
Förstora Per Morberg. Per Morberg.
Förstora Benny var förstås där. Benny var förstås där.
Förstora Filmexperten Orvar Säfström tog med mamma Viveka till premiären. Filmexperten Orvar Säfström tog med mamma Viveka till premiären.
Förstora Amelia med maken Thorbjörn var förstås på plats för att se filmen och mingla med stjärnorna. Amelia med maken Thorbjörn var förstås på plats för att se filmen och mingla med stjärnorna.
Förstora Pierce Brosnan berättade hur kul det var att jobba med Stellan Skarsgård Pierce Brosnan berättade hur kul det var att jobba med Stellan Skarsgård
Förstora Lars Wallin med vän. Lars Wallin med vän.
Förstora Lena Olin och Lasse Hallström med dotter var heta intervjuobjekt för de internationella filmteamen som fanns på plats. Lena Olin och Lasse Hallström med dotter var heta intervjuobjekt för de internationella filmteamen som fanns på plats.
Förstora Mark och Jonas var också på plats. Mark och Jonas var också på plats.
Förstora Björn verkade vara väldigt nöjd med kvällen så här långt. För M:s reporter berättade han att han gärna ville göra fler filmer, men annars kände sig väldigt nöjd med livet, "nu vill jag bara fortsätta leva lycklig och frisk", sa han. Björn verkade vara väldigt nöjd med kvällen så här långt. För M:s reporter berättade han att han gärna ville göra fler filmer, men annars kände sig väldigt nöjd med livet, "nu vill jag bara fortsätta leva lycklig och frisk", sa han.
Förstora Lia Boysen och Dan Ekborg. Lia Boysen och Dan Ekborg.
Förstora Micael Bindefeldt och Nyamko Sabuni. Micael Bindefeldt och Nyamko Sabuni.
Förstora Sanna Lundell & Micke Persbrandt. Sanna Lundell & Micke Persbrandt.

Sanna Lundell & Micke Persbrandt.

Förstora Jubel utbröt när Meryl Streep bjöd upp Agnetha och Annefrid till ringdans. Jubel utbröt när Meryl Streep bjöd upp Agnetha och Annefrid till ringdans.
Förstora "We want Abba!" skrev folkmassan på Mariatorget. Och efter en stund, likt kungligheter, klev de stora stjärnorna ut på balkongen och vinkade till alla fans. En unik bild med alla fyra Abba-stjärnorna samlade (dock inte bredvid varandra). "We want Abba!" skrev folkmassan på Mariatorget. Och efter en stund, likt kungligheter, klev de stora stjärnorna ut på balkongen och vinkade till alla fans. En unik bild med alla fyra Abba-stjärnorna samlade (dock inte bredvid varandra).
Förstora M:s utsände Rebecka pustar ut efter några hysteriska timmar av vimmelbevakning. M:s utsände Rebecka pustar ut efter några hysteriska timmar av vimmelbevakning.