Opera på Skäret

Opera på Skäret går in på sin femte säsong som en etablerad sommaroperafestival.
Förra sommaren bjöd festivalen på två uppsättningar och l ockade 10 000 besökare och blev därmed landets största operafestival. 

M-magasin har 14 biljetter till Puccinis Tosca torsdagen den 14 augusti. Vill du vinna?

Dessutom kan du vinna övernattning på Grythyttans Gästgivaregård och Bredsjö Herrgårdar.

M-magasin har 2 boendepaket i samband med föreställningen av Tosca den 14 augusti, nämligen ett på Grythyttans Gästgivaregård och ett på Bredsjö Herrgårdar.

På Grythyttans Gästgivaregård vinner du övernattning för 2 personer. Vid ankomsten serveras det en  3-rätters lunch. Sedan bär det iväg till Opera på Skäret och föreställningen Tosca. Vid hemskomsten till Grythyttan igen serveras det sedan osttallrik. Värde totalt 4 450 kr.

På Bredsjö Herrgårdar ingår det övernattning  för 2 personer. När ni har checkat in på rummet så finns det lite smått och gott. Sedan bär det iväg till Opera på Skäret och föreställningen Tosca och vid hemkomsten till Bredsjö igen serveras det vickning. Värde totalt 3 750 kr. 

För att kunna ha möjligheten att vinna någon av våra biljetter till Tosca på Opera på Skäret med eller utan övernattning, vi måste du motivera varför du vill uppleva just detta.

Motivera nedan med max 25 ord och fyll sedan i ditt namn och adress. Vi meddelar sedan alla vinnare via brev senast den 7 juli.

NUVARANDE Opera på Skäret
NÄSTA Strålande recensioner för Elsie Johansson