Häng med på Rosa steget!

 

Anmäl dig här!
Anmälningsavgiften är 350 kronor

Rosa steget är arrangerat av Bröstcancerföreningens Riksorganisation BRO, Bröstcancerfonden och Göteborgs Friidrottsförbund. Samarbetspartners och initiativtagare är Amelia, Tara, M-magasin, New Balance, Röhnisch, och Intersport.

Missa inte årets påfyllning för alla sinnen!

Göteborgs kulturkalas är en av Sveriges största stadsfestivaler och tar över staden under sex dagar. Alla är inbjudna och kalaset är fullspäckat med underhållning av högsta klass med flera av Sveriges största artister på scenerna. Huvudstråket sträcker sig från Liseberg, via Götaplatsen och välkända Avenyn, ända ned till vattnet bredvid Göteborgsoperan.

Kulturkalaset pågår i hela sex dagar och på de tio festplatserna hittar besökarna livliga kulturscener för alla åldrar och smaker. Musik av alla sorter och genrer, dans och performance, folkliv och gatuvimmel, god mat, dansgolv ute i det fria och för den som vill vara aktiv även prova på-aktiviteter från tidig förmiddag till mitt i natten. Självklart finns ett alldeles eget utbud för barnen med teater, musik och flera spännande överraskningar.

Göteborgs Kulturkalas pågår 12-17 Augusti
Mer information hittar du på www.goteborg.com/kulturkalaset

NUVARANDE Häng med på Rosa steget!
NÄSTA Fuskbrännan som inte kladdar