Så gick premiären!

I söndags kväll sändes första delen i Amelias programserie i TV8 i vår. Ett hett ämne - sex - drog många tittare och Amelia själv är stolt och berörd över innehållet.

– Det kändes bra och välgjort. Jag är ju en tv-amatör och har inte ägnat mig åt tv sedan 80-talet, och då var det en flopp. Nu har jag kontroll över innehållet.

Vad berörde dig mest i första delen av serien?

– Det var Douglas som berättade om sina potensproblem, med sin ärlighet var han hjärtat av programmet. Nästan allt jag ville få fram kom ut till tittarna. Förutom en sak – varför vill killar ligga sked?

Vilka reaktioner har du fått?

– TV8 är glada över tittarsiffrorna, 79 000 såg programmet vilket är bra för en så liten tv-kanal. De som hört av sig till mig har varit snälla människor som vill mig väl. De andra åsikterna har jag en förmåga att skaka av mig.

Vilka ämnen kan vi se fram emot i vår?

– Nästa program handlar om ålder, är det ett hinder eller en fördel? Sedan avhandlar vi ämnet lycka, är det pengar eller pussar? Skammen över skönhetsoperationer, att bli mamma när man redan är mormor och otrohet och trohet. Vi visar åtta program med sändningstid kl 19 på söndagar.

NUVARANDE Så gick premiären!
NÄSTA M-magasin i tv