Göran, hur gör du för att se så bra ut?Vilket är ditt bästa så här håller du dig snygg-tips?
– Tänk på helheten. Att se snygg ut handlar om att bry sig, både om hur man klär sig och hur man för sig. Vad du äter är också viktigt, det syns både i ansiktet och runt midjan. Jag håller mig till en GI-inspirerad diet och väljer bort potatis ris och pasta till förmån för en sallad. Och att handen fastnar i chips- eller godispåsen händer inte så ofta.

Många resdagar måste göra dig till en expert på att packa necessären. Vad finns där?
– Inga konstigheter utan deo, rakhyvel, rakskum och en aftershave. Däremot glömmer jag ofta tandborsten och jag har väldigt många som bara använts en gång.

Torr mötesluft, resor och sent i säng, hur väcker du liv i ett trött morgonansikte?
– Jag vaknar alltid till ekot, sköljer ansiktet i kallt vatten, äter frukost och tar en dusch. Men bästa knepet är att sova ordentligt och tack och lov har jag begåvats med en bra sömn. Jag somnar på direkten.

Hur håller du dig i form?
– Jag har lovat att springa 100 gånger i år och för att räknas måste joggingturen vara på mellan 6-12 km. 60-70 gånger är avklarade, så jag har en bit kvar till målgång.

Din frisyr ligger alltid lika snyggt på plats, hur fixar du det?
– Jag försöker göra ett frisörbesök var femte vecka, tyvärr blir det inte alltid så ofta. För att få styr på stråna tar jag hjälp av hårmousse.

Hur många slipsar finns i garderoben?
– Väldigt många, jag tycker att det är roligt med slipsar och den första skaffade jag i 16-årsåldern. Jag har sparat alla sedan dess och trots att de är i olika stilar och bredder är det alltid något som gör att de inte känns helt moderna. Det är alltid någon detalj som är ändrad och då måste jag komplettera med en ny.

Har stunderna i TV-sminket gett dig något insidertips som alla män borde få veta?
– Jag har lärt mig att morgontrötthet visar sig antingen i påsar under ögonen eller mörka ringar. Jag hör till den senare typen och med ett skoningslöst TV-ljus är deras jobb med döljande krämer ovärderligt. Men det är inget som jag använder mig av privat.

Vilken är din favoritdoft?
– Jag har flera, just nu de är från Burberry och Armani.

NUVARANDE Göran, hur gör du för att se så bra ut?
NÄSTA Kung Karl och kärleksgrottan