Förstora M:s gudomliga resa till Amalfikusten och Capri blev snabbt fullbokad. Ett trettiotal läsare följde med och det blev helt ljuvliga dagar. M:s gudomliga resa till Amalfikusten och Capri blev snabbt fullbokad. Ett trettiotal läsare följde med och det blev helt ljuvliga dagar.

 

Förstora Från vänster Ingrid Bäckström, Renee Björklund-Jepsson, Kerstin Kullendorf, Marianne Brandt (jobbar på M) och Gunilla Hvid Fontana som ledde resan tillsammans med Amelia Adamo. Och om Amelia är duktig på Italien så är Gunilla ett strå vassare, hon bor i Italien och därmed helt uppdaterad. Från vänster Ingrid Bäckström, Renee Björklund-Jepsson, Kerstin Kullendorf, Marianne Brandt (jobbar på M) och Gunilla Hvid Fontana som ledde resan tillsammans med Amelia Adamo. Och om Amelia är duktig på Italien så är Gunilla ett strå vassare, hon bor i Italien och därmed helt uppdaterad.

 

Förstora Tyvärr, kan vi inte identifiera kvinnan i röd tröja på bilden, men mejla oss gärna om du känner igen dig. Bredvid sitter Margareta Sander och pratar med Malena Ivarsson. Intill syns AnnChristin Bergman och Ulla Fredmark. Tyvärr, kan vi inte identifiera kvinnan i röd tröja på bilden, men mejla oss gärna om du känner igen dig. Bredvid sitter Margareta Sander och pratar med Malena Ivarsson. Intill syns AnnChristin Bergman och Ulla Fredmark.

 

Förstora Från vänster syns en av de två män som var med på resan. Här är det Peter Docherty. Bredvid syns Birgit Block och Monika Bohman Olsson. Näst längst fram står Annelie Eldh som till vardags jobbar på bokförlag. Och så Helena Wahlberg. Från vänster syns en av de två män som var med på resan. Här är det Peter Docherty. Bredvid syns Birgit Block och Monika Bohman Olsson. Näst längst fram står Annelie Eldh som till vardags jobbar på bokförlag. Och så Helena Wahlberg.

 

Förstora En dag var det gudning i Axel Munthes hus San Michele på Capri, men här är det Domen på Amalfikusten som får besök av M-läsarna. En dag var det gudning i Axel Munthes hus San Michele på Capri, men här är det Domen på Amalfikusten som får besök av M-läsarna.

 

Förstora Kirsten Jensen, systrarna Kerstin och Margareta Kullendorf och Gunilla Rydberg. Kirsten Jensen, systrarna Kerstin och Margareta Kullendorf och Gunilla Rydberg.

 

Förstora Sista dagen avslutades med en god lunch på det fyrstjärniga hotellet  Sole Splendid i Maiori. Sista dagen avslutades med en god lunch på det fyrstjärniga hotellet Sole Splendid i Maiori.