Nr 10/2009

• Sambo, särbo eller självbo
• Din vikt är värd guld
• Vi bor med våra barn (fast på lite skönt avstånd)

Sambo, särbo eller självbo?

”Det finns inga lyckliga singlar”, säger M:s psykolog Tomas Böhm. Kanske tänker han mer själsligt än praktiskt bostadsmässigt. För trenden är tydlig. Mappiekvinnor väljer gärna att bli LAT-are (Living Apart Together, Leva Tillsammans Isär). Gärna kärlek, men inte bo tillsammans.

Din vikt är värd guld!

Fetma är farligt. Fetma är dyrt. Varje kilo du blir av med är en investering – inte bara i hälsa.  De som redan provat allt från GI-metoden till flygvärdinnebantning väljer viktoperation. Anna-Carin Berntsson betalade 90 000 för att bli smalare. Susanne Gustafsson opererade sig också. Men blev tjockare. Och vad säger doktor Stephan Rössner? Varsågod, 12 sidor om att bli av med oönskade kilon.

Snygg & trygg

Höga eleganta trosor. Bh:ar med ordentligt lyft och stöd. Och däremellan kommer midjan, mer i fokus än på mycket länge. Vi tog in på hotell och prövade de nya retrounderkläderna i lugn och ro. Häng med in på rummet!

Vi bor med våra barn (fast på lite skönt avstånd)

Vi har fått tillbaka det gamla generationsboendet där åldrarna befruktar varandra. Föräldrarna flyttar till sina vuxna barn. Bra? Ja, det tycker i alla fall de tre kvinnor som M har träffat.

NUVARANDE Nr 10/2009
NÄSTA Nr 11/2009