Panelen ägs av Bonnier Tidskrifter AB. Den administreras i samarbete med Cint som tillhandahåller den tekniska plattformen (CPX) för panelen. För mer information om Cint, se www.cint.com.

Om du har några frågor kring panelen är du välkommen att skicka ett mejl till membersupport@cint.com eller gå in här.

Du kan också läsa våra Frågor & svar längre ner – där hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Ersättning

Du får alltid en ersättning för att svara på en undersökning. Ersättningen är baserad på undersökningens längd och beloppet står alltid i inbjudningsmejlet. Oftast är undersökningarna 2 till 10 minuter långa och ger ungefär lika många kronor som minuter.

När du så småningom svarat på några undersökningar kan du föra över din ersättning till ditt PayPal-konto, få ett presentkort eller skänka pengarna till välgörenhet.

Dina uppgifter

Som medlem i panelen godkänner du att dina uppgifter lagras i en databas. Uppgifterna behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204) och lämnas inte ut till någon extern part.

Dina uppgifter, inklusive e-postadress, kommer aldrig användas i reklam-/markandsföringssyften eller säljas till en tredje part.

Du är helt anonym när du deltar i panelen och resultaten av undersökningarna används enbart i sammanställd form.

Frågor & svar

Hur blir jag medlem i panelen?

Du anmäler dig genom att Registrera dig. Det kostar ingenting och du kan när som helst välja att gå ur panelen och avsluta ditt medlemskap.

Hur svarar jag på undersökningarna?

Du blir inbjuden mejlledes. I mejlet finns en länk som tar dig till undersökningen och det är du som bestämmer om och när du vill delta i den.

Vad får jag för att vara med i panelen?

Vid varje tillfälle som du svarar på en undersökning får du ersättning. Ersättningen varierar för varje undersökning och är beroende av undersökningens längd. I inbjudningsmejlet kommer det alltid stå vad ersättningen är om du svarar på undersökningen (förutsatt att du passar in i den grupp vi söker för undersökningen).

Vad kan jag göra med ersättningen?

Du har flera olika alternativ:

• PayPal Du kan föra över din ersättning till onlineplånboken PayPal. Med PayPal kan du handla hos tusentals nätbtuiker eller föra över ersättningen till ditt bankkonto. För mer information, besök PayPals hemsida: www.paypal.se

• Superpresentkort Du kan byta ut din ersättning mot Superpresentkortet som du sedan kan välja att använda på H&M, Åhlens, Vero Moda, Siba och många fler. Du får ett 100 kronors presentkort per hundralapp du har i saldo. För mer information om Superpresentkortet, besök på PresentkortTorgets hemsida: www.presentkorttorget.se (Observera att avgifterna för Superpresentkortet inte gäller dig som medlem i panelen.) 

• Skänka till välgörenhet Du kan skänka din ersättning till flertal olika välgörenhetsorganisationer: Röda Korset, Unicef, Världsnaturfonden WWF, Läkare utan gränser och Amnesty.

Du väljer utbetalningsalternativ genom din medlemssida. Du kan när som helst och hur ofta som helst byta mellan olika utbetalningsalternativ utan någon kostnad. Du behåller alltid ditt befintliga saldo!

Hur får jag ut min ersättning?

Logga in på din medlemssida och gå in på ”Mitt saldo” och följ instruktionerna.

Varför får jag svara på frågor om mig när jag registrerar mig?

Detta för att kunna skicka undersökningar som passar just dig och dina intressen.

Dina personliga uppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) och lämnas inte ut till någon extern part. Du kommer aldrig att få reklam, erbjudanden eller liknande skickade till dig.

Hur långa är undersökningarna?

Undersökningarnas längd varierar från gång till gång men oftast mellan 2 och 10 minuter. I inbjudningsmejlet kommer det alltid stå hur lång tid det kommer ta att genomföra undersökningen.

Hur mycket pengar får jag för en undersökning?

Ersättningen varierar för varje undersökning och är beroende av undersökningens längd. I inbjudningsmejlet kommer det alltid stå vad ersättningen är om du genomför undersökningen (förutsatt att du passar in i den grupp vi söker för undersökningen).

Hur ofta kommer jag få undersökningar?
Du väljer själv hur ofta du vill ta emot undersökningar genom att logga in på medlemssidan. Gör du inget aktivt val får du en till tre inbjudningar per månad.

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter.

Logga in i panelen och klicka sedan på ”Glömt lösenordet?”. Följ instruktionerna och du kommer få inloggningsuppgifterna (både användarnamn och lösenord) skickade till din e-postadress. Observera att avsändaren av mejlet med inloggningsuppgifterna är admin@cintindex.com.

Hur kan jag ändra mina personliga uppgifter?

Du kan enkelt logga in på din medlemssida och ändra dina uppgifter. Det är viktigt att uppgifterna är korrekta, eftersom informationen avgör vilka undersökningar som du kan delta i.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?
Du kan när som helst lämna panelen genom att logga in på din medlemssida och klicka på ”Avregistrera”. Du kan också skicka ett mejl till bonnier_panel@goexcellent.com och be oss ta bort dig från panelen.