Allt detta ingår!

Förstora

Hur: Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.

När: Avgång söndagen den 2 april kl. 19.30 och hemkomst måndagen den 3 april kl. 18.15.

Var: Värtahamnen i Stockholm.

Pris:
1 790 kr/person om du är prenumerant.
1 990 kr/person om du inte är prenumerant.

Priserna gäller del i B2-hytt. Tillägg för övriga hyttkategorier. 

Boka här: tallinksilja.se/galakryssning eller ring 08-666 33 33.

Söndag den 2 april: Gala & middag!

Vi arrangerar en glittrande gala där vi delar ut Årets Mappie-priser. Vår konferencier Pia Johansson tar oss igenom kvällen med prisutdelning, underhållning och många skratt. Efter galan bjuder vi upp till dans. 

Måndag den 3 april: Inspireras och shoppa!

En hel dag med våra utvalda föreläsare. Programmet är fullt av inspiration, fakta och humor! Med på resan är M:s chefredaktör Åsa Lundegård och senior editor Amelia Adamo.

Läs mer på tallinksilja.se/galakryssning

Boka på telefon: Tallink Silja 08-666 33 33, ange bokningskod M-magasin.

Du får också:

• Alla föreläsningar ombord.
• Hyttplats och båtresa.
• Buffémiddag inklusive öl, vin och kaffe.
• Fest och prisutdelning. 
• Korande av Årets Mappie.
• En härlig bufféfrukost.
• Förmiddags- och eftermiddagskaffe med något gott.
• En välfylld goodiebag! 

Eller ring 08-666 33 33.


Våra föresläsare:

 

Förstora

• Fredrik Reinfeldt, f d statsminister. I sin nya bok, Nya livet, har han sammanställt forskning och kunskap om vår tid. Med stor kärlek till mänskligheten och en hyllning till oss äldre! En spaning om framtiden och omvärlden som du inte kan vara utan. 

• Karin Wahlberg är gynekolog som själv drabbades av cancer och fick uppleva hur det är att vara patient. Cancerland tur och retur är en hoppfull bok om vad som hände och hur hon kom tillbaka. Karins böcker har sålt i över sex miljoner ex. Här handlar det om henne själv, och det sköra livet.

Lisen Sundgren plockar örter i säsong och levererar till finkrogar. Hon lagar smoothies och teer som får oss att må bättre. Lisen har unik kunskap om odlade och vilda örter och hur vi kan använda dem. I maj 2017 kommer hennes nya bok Vildvuxet.

• Alex Schulman har skrivit en kärleksfull bok om sin mamma Lisette som under hans uppväxt försvann allt längre in alkoholdimmorna. I boken Glöm mig ställer han frågan: Var inte vi barn värda mer? Vi samtalar med Alex om hans relation till mamma, och om att försonas.

• Wilhelmina Hoffman är chef och rektor för Stiftelsen Silviahemmet, som är specialiserad på demensvård. Som läkare i geriatrik vill hon sprida kunskap om hur bra livet kan bli, trots att man drabbats av demens och alzheimer. Hon kan ge oss råd om hur vi ska leva och tänka

• Pär Johansson från Glada Hudikteatern har förändrat livet för en grupp utvecklingsstörda och ändrat omgivningens syn på dem. Kallar sig själv och oss andra ”normalstörda”. Kom och hör när han berättar om allt enastående som Glada Hudik har åstadkommit! 

Här är programmet för de två grupperna – gula och rosa. Du och ditt sällskap tilldelas en grupp när ni checkas in. (Klicka på + i bildens översta högra hörn så kommer bilden upp större och blir lättare att läsa.)

Förstora


Förstora

Förstora

Förstora

 

Förstora

Förstora

I samarbete med:

Förstora


Förstora