Fakta Mallorca 20–27 maj 2017

Förstora

Vårt hotell Sunprime Waterfrontligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden längs Playa del Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn, trevliga restauranger, barer och butiker. Bara tio minuters bussfärd från Palma.

Var: Mallorca, Playa de Palma, Sunprime Waterfront.
Pris för M:s prenumeranter: 13 695 kr/person.
Pris för icke-prenumeranter: 14 495 kr/person.
Priset avser del i dubbelrum.

I priset ingår:
• Resa, boende och halvpension (7 frukostar + 7 middagar), transfer och mat ombord.
• Resenärer från Stockholm äter middag på egen hand hemresedagen.
• Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar.
• Flyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Jönköping, Sundsvall och Umeå. 

Boka hos Ving genom denna länk

Träna, dansa, yoga, spring, shoppa, sola och framförallt – ha kul! Denna vecka arrangeras tillsammans med vår ”yngre” systertidning Tara. Som vanligt blir det massor av härlig träning som passar alla. 

Programmet är fullspäckat med rolig träning som passar alla. Du kan testa yoga, lära dig dans, eller komma igång med löpningen. Dessutom finns tid att shoppa, skratta och träffa nya vänner. 

Både du som nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med! Det går jättebra att resa ensam, du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Tillsammans med våra gäster får du din bästa må bra-vecka någonsin!

Förstora

Här är de som peppar dig på resan:

• Lär dig träningsteknik med friidrottaren Erica Johansson, en av våra främsta friidrottare med tunga medaljer i längdhopp. Hon har ett rättframt sätt och är en stor inspiratör när det kommer till att nå sina mål – oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inspireras, stärk träningspsyket och slipa på träningstekniken med Erica!

• Träna med Denise Rudberg, deckarförfattaren som också skrivit boken Träningen som blir av. Hon är också utbildad aerobicsinstruktör och medverkat i tidningen ToppHälsa.

Annette Lefterow är wellnessexperten med djup kunskap inom allt från ayuerveda till meditation, yoga och pilates. Lefterowmetoden har redan satt djupa avtryck i många kvinnors liv. 

Ann Wilson driver dansinstitutet Wilson dance center i Helsingborg och är välkänd som jurymedlem i Let’s dance i TV 4. Förutom att bjuda på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås danspass med Ann. Räkna med svett- och glädje!

M i samarbete med Ving, Sats och Resorb.

Förstora