Fakta Argentina & Patagonien

Förstora
Peter Wik och Amelia Adamo följer med på resan.

Datum: 6–16 november 2018.
Pris för prenumeranter: 41 995 kr.
Pris icke prenumeranter: 42 995.
Pris per person och avser del i dubbelrum.

Boka resan här eller på telefon 0720-44 15 53.

Relasian Travel & Event AB
Hälsingegatan 14-16
113 23 Stockholm
info@relasian.com

Vi ska också göra en utflykt i den djupt älskade och inflytelserika presidenthustrun Eva Perons (Evita) fotspår och se hennes grav på den vackra kyrkogården Recoleta, där hon begravdes, endast 33 år gammal. 

I programmet står också en utflykt till Pampas där skickliga gauchos visar upp sina trix på hästarna. Vi bjuds på barbequelunch, vin och argentinsk show. 

Buenos Aires har ett av världens främsta operahus, Teatro Colón, och den som vill tar tillfället att gå på en operaföreställning (egen bekostnad).

En höjdpunkt blir resan till Patagonien där vi på nära håll får uppleva den spektakulära Perito Moreno-glaciären. Vi åker på en båttur och tar in dessa mäktiga blånande glaciärer som är i ständigt förändring. 

Resan bjuder på förtrollande naturupplevelser. Argentinas landskap och natur växlar från det subtropiska klimatet i norr till Andernas bergsklimat i sydväst. Vi kommer naturligtvis också att njuta av god mat och dryck, konst, historia samt ett härligt umgänge tillsammans! 

Med oss som guide på hela resan är fantastiska Peter Wik som tillsammans med Amelia Adamo, M-magasins grundare, tar hand om oss.

Förstora

Perito Moreno-glaciären är med på Unescos världslista och en av få som inte minskar i storlek.