Förstora

Besök på Scandinavian House på Manhattan och en träff med FN:s vice generalsekreterare Jan Eliasson. Han berättade om utmaningarna med FN:s arbete i olika delar av världen. Men också om nyttan och glädjen när insatserna fungerar.

Förstora  

Promenadgänget gick ikapp några patrullerande poliser i Central Park. Från vänster Barbro Bergkvist, Lillemor Edström och Britt-Marie Sandén, alla från Stockholmsområdet. Men de blev inte haffade.

  Förstora

Martina Arfwidsson tog emot och berättade om mamma Gun Nowaks och hennes egen gemensamma framgångssaga för Face Stockholm som sedan många år är etablerat i bland annat New York. Sminkning och erbjudanden uppskattades.

  Förstora

Linköpingsgänget laddar upp inför Tjejmilen med shopping och lunchmacka. Då visste de inte att de skulle vinna hela M:s interna mappiemil nästa dag. Från vänster: Lena Almqvist, Carina Svensson och Britt Tagesson. Carina blev snabbaste M-kvinna i mål!

  Förstora

 

Anette Berglund Werner, svenska sedan länge bosatt i München, hängde med på resan för att springa men också för att knyta kontakt med Sverige.

  Förstora

Ansiktsmålning och flaggor på armarna hjälpte till att orka mer! Anette Berglund Werner, Catarina Ek och Jane Nilsson var supertaggade.

Förstora

Fyra som också laddade: Ingrid Linder, Tuula Aula, Mona Nelding och Margaretha Strömvall.

Förstora

Uppvärmning tillsammans med tusentals löpare från hela världen. Loppet har arrangerats sedan 1972 och är därmed originalet!

Förstora

Peppning och posering inför milen. Margareta Ivarsson framför tv Hélène Eklund och Christine Ivarsson.

Förstora

Ett hav av löpare på startlinjen vid Columbus Circle.

Förstora

Marianne Pettersson, en återkommande M-resenär.

Förstora

Isabella Baarman sprang i kjol och hörlurar. Med bra musik i rätt tempo, får man förmoda.

Förstora

I mål med medaljer fr v Annika Holstensson-Eriksson, Christine Ivarsson, Mona Nelding, Ene Balder (som inte sprang men hejade på), Gunilla Öhrling och Anette Berglund Werner.

Förstora

 

Siv Martinsson från Ellös gjorde som så många andra personbästa på milen. I mål mycket under två timmar.

Förstora

På Markus Samuelssons Harlemkrog Red Rooster fick vi brunch och gospel till livs.

Förstora

Lokal färg i Harlem.

Förstora

Perfekta shoppingstaden lockade ut alla. Sen blev det en taxi hem till Warwick Hotel på 54:e gatan/6:e avenyn, snett emot MoMA, moderna museet.

Förstora

Kultur lockade de flesta. i gruppen. En helt fantastisk föreställning med Alvin Ailey som blivit berömd med sin dansskola och sitt moderna och nyskapande danskompani.

Förstora

Amelia tränar tillsammans med Agneta Gerdemark från Uppsala mitt i det stora äpplet!

 

Blev du sugen på att följa med nästa år? Mejla din intresseanmälan (ej bindande) redan nu till resa@bt.bonnier.se