Vi njöt vi av god mat och inspirerande föreläsningar. M:s inbjudna ”ta hand om-team” såg till att alla sinnen och muskler fick sitt. Även skrattmuskeln!  Förstora

M:s träningscoach Maria Edholm Chami (t v) lärde alla att träna och nå sina individuella träningsmål – på ett kul sätt! I mitten M:s Agneta Ljungman och t h Elisabeth Karlsson från Omniaresor.

Förstora

Madelein Månsson, träningsinstruktör och DJ höll energigivande träningspass och qi gong vid havet. Hennes mappiedisco fick alla att dansa, hoppa, gunga, sjunga och skratta. En fantastisk kväll!

Förstora

Skådespelaren Maria Lundqvist, gjorde ett bejublat framträdande och fick oss att vika oss dubbla av skratt – för att sedan vända till allvar.
Många fällde några tårar över hennes kloka tal om livets roller och obeveklighet. Här tillsammans med Madelein Månsson.

Förstora

Pia Hugner och Madeleine Dalviken tillsammans med Susanne Salmén, som varit gruppträningsinstruktör i 30 år och som lockade oss att tänja gränserna och våga tänka nytt.

Förstora

Föreberedelser inför stavgången.

Förstora

Vår strand – Kreta Pilot Beach.

Förstora

Författaren Theodor Kallifatides, berättade personligt och med inlevelse om sitt första möte med Sverige, kulturen, naturen, språket och människorna. Oförglömligt! Här med hustrun Gunilla.

Förstora

Eva Bauman äter frukost.

Förstora

M:s ekonomiexpert Birgitta Piper gav oss insikter och många konkreta råd och tips om hur vi ska planera vår ekonomi. Nyttigt och omtyckt. Nu vet vi mer om hur vi undviker ekonomifällorna! Här tillsammans med M:s Annelie Wadman.

Förstora

Inga Groth Åsblom, Annika Owenmark, Gun Weréen och Kim Myrenberg laddar för stavgång – trots fotskada.

Förstora

Träningspassen under skuggande tak, med utsikt över hav och strand.

Förstora

Ulla Bergström i sina nya snygga träningskläder.

Förstora

Hela sällskapet samlat, efter sista föreläsningen.