Fakta Må bättre-kryssningen

Förstora

Förstora


Hämta hela programmet 
här och skriv ut hemma!

 

Hur: Vi åker med Silja Galaxy till Åbo. Bussanslutning finns från ett flertal orter i landet.
När: Avgång söndagen den 10 april 19.30 och hemkomst måndagen den 11 april 18.15.
Var: Värtahamnen i Stockholm.
Pris: 1 590 kr/person om du är prenumerant. 1 790 kr/person om du inte är prenumerant. Priserna gäller del i B-hytt. Tillägg för övriga hyttkategorier.

*Smink-tips:
Om du vill vara en av de 50 personer som vinner en kort make-up-rådgivning med makeup-artisten Mia Högfeldt måste du ange ”sminkning” i din anmälan. Vi drar 50 namn slumpmässigt bland alla som vill vara med.

I priset ingår:
• Samtliga föredrag enligt program. Programmet publiceras här på m-magasin.se en månad före avresa.
• Hyttplats och båtresa (avser del i B2-hytt).
Buffémiddag inklusive öl, vin och kaffe.
En bufféfrukost.
• Förmiddags- och eftermiddagskaffe med något gott.
Goodiebag.

Boka så här:
Ring Tallink Silja kundservice 08-666 33 33. Ange bokningskod: ”M-magasin”.
Eller följ denna länk!

Obs! Är du hel- eller halvårsprenumerant på M-magasin, uppge ditt tiosiffriga prenumerationsnummer som finns på din M-magasinfaktura eller tryckt på baksidan av din tidning. 

Förstora

Ladda ner hela programmet här.

Få flera aktiva pigga år
Hur klarar vi att bättre bli äldre? Artros, mat, ont i leder, vad gör man? Det vet Stefan Brandt, överläkare i näringslära och forskare, också känd från TV.

Tankens kraft
Född utan armar och ben, egen företagare, fyrabarnspappa och en av Sveriges populäraste föreläsare – Mikael Andersson. Möt mannen som får dig att både skratta och gråta.

Det rena är det sköna
Marléne Eriksson, hela Sveriges städguru, har tagit städningen till allt högre höjder. Hon visar hur husmorstips blandas med allt nytt – utan kemikalier. 

Kom över din oro
Deras bok Lär dig Leva är 2015 års storsäljare. Paret Susan och Mats Billmark är lugn-och-rospecialister. De har egna erfarenheter av att må riktigt dåligt och hjälper oss med sina livsråd.

Rör kroppen rätt
Alla vet att träning gör susen. Men vad är rätt och vad är roligt? Yvonne Lin har stor kunskap om kropp, mat och träning. Dessutom visar hon och Amelia hur du kan väninnegympa.

Några kilo för mycket?
Har du försökt gå ner i vikt och inte lyckats? M:s egen Cathrine Schück lär ut Helhetsmetoden – balansen mellan kroppens hunger och känslornas sug. 

Livet som anhörig
Han förlorade sin mamma i Alzheimer. I dag är Andreas Johnson inte bara artist utan också ambassadör för Alzheimerfonden. Han berättar från ett anhörigperspektiv och vi lär oss mer om sjukdomen. Andreas sjunger också för oss kvällen innan. Och vi säger bara ”Glorious”! 

Dessutom
Vinn personligt sminktips av Mia Högfeldt! Vi drar 50 st vinnare.*    
Köp böcker och premier till oslagbara priser. 
• Få en goodiebag.