Förstora

Kapten Amelia välkomnade alla 750 gäster ombord.

Förstora

Dygnet ombord startar på röda mattan med en välfylld goodie bag. M:s Agneta Ljungman svingar påsar så fort det bara går.

Förstora

M:s underklädesmodell, Marianne Lundgren Ström, vann förutom modelluppdraget också en plats ombord. Här med M:s marknadschef Agneta Ljungman.

Förstora

En kärleksrelation är ingen rutschkana bland molnen. Den kräver arbete, sa M:s relationsexpert Tomas Böhm. Här tillsammans med professor Bodil Jönsson som berättade om hur våra mentala årsringar påverkar våra upplevelser hela livet.

Förstora

Språket i Sverige är som en vindrutetorkare: ja ba, han ba, hon ba, sa författaren Björn Ranelid. Här vid middagen med hustrun Margareta.

Förstora

Bodil Jönsson förklarade hur våra mentala åldersringar påverkar alla våra upplevelser och om varför hon inte har skaffat höns.

Förstora

Ebba von Sydow berättade hur vi klär sig kungligt i vinter. Mycket färg, var budskapet.

Förstora

Arja Saijonmaa svepte in i en flammande sidenklänning med fladdrade släp designad av finska modedrottningen Vuokko.

Förstora

Så kan en vinbar också användas. Majvor Lindgren från Östhammar provar en behå från vår sponsor Swegmarks of Sweden bakom skärmen medan systern Barbro Eriksson, Österbobruk, hejar på.

Förstora

Madeleine Månsson kör gympa och disko för 50+are. På den sistnämna krävs id-kort, så att inga småpluttar slinker in. ”Sköt om dig 80 procent av din tid, och njut av att slarva 20 procent” uppmanade hon publiken.

Förstora

Margareta Nordén, Jill Korell och Gunilla Ekström  från Tyresö och Sköndal i södra Stockholm brukar vanligtvis ses på snabbussen in till stan. De lockades med av ett bra urval av talare.

Förstora

Arja Saijonmaa och redaktionens Lena Tallberg under lunchen.

Förstora

Människor och fallskärmar är bäst om de utvecklas, sa föreläsaren, inspiratören och författaren Mikael Andersson, som har lärt sig att använda de resurser han har istället fär att fokusera på det som saknas. Hans berättelse fick de allra varmaste applåderna, och han fick singera många böcker.

Förstora

Björn Ranelidska krusiduller till läsaren Sonja.