Vågar jag bjuda ut min Tinder-flört?

FRÅGA Jag fick en match på Tinder för en månad sedan. Tinder är nog egentligen inte riktigt min grej då flest karlar verkar vara på jakt efter sex. Men den här mannen är något helt annat, vänlig och seriös, precis de egenskaper jag söker. Vi diskuterar allt! Inte särskilt flörtiga meddelanden, utan mer vardagliga, men båda ställer frågor och är genuint intresserade av att få veta mer.

Men nu känner jag att jag skulle vilja träffa honom! Hur frågar man? Är det okej att fråga nu? Har det gått lagom lång tid? Och kan jag som kvinna bjuda ut honom?

Det är en jättelöjlig fråga, jag vet, men jag är en ovan singel efter 40-årig relation. Är det min tur att vara först nu?

Annika

 

PER Jag håller med om att det borde vara dags för er att ses nu. Hur era samtal tas vidare när ni möts är ju det ni behöver ta reda på. Livet är alldeles för kort för att låta väntan segra när möjligheten till ett spännande och ömsesidigt möte finns inom räckhåll.

En fördel med att vara vuxen är ju att man inte längre behöver vara fast i tonårstidens taktiska och oroliga spel om vem som visar för mycket intresse eller är coolast. Jag tycker självklart att du som kvinna kan bjuda ut honom! Hoppas verkligen att han kommer att uppskatta ditt initiativ. Du måste börja våga för att komma vidare, för det är ju vidare du vill!