Filmen blev en megasuccé, med Michael Nyqvist i huvudrollen. Nu blir den musikal på Oscarsteatern, och vi har bokat en kväll bara för M-magasin. Kom och mingla och möt artisterna!

Välkommen till Oscarsteatern där den hyllade och prisbelönta succéfilmen Så som i Himmelen blir efterlängtad musikal! Upplev magin när historien om den lilla norrländska kören återuppstår i musikalversion skriven av Kay och Carin Pollak.

Fredrik Kempe har komponerat nyskriven musik som, ihop med Gabriellas sång från filmen, ger liv åt historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning. Han lär känna byns färgstarka karaktärer och i dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

Så som i Himmelen på Oscarsteatern
UTSÅLT!

Himmelen2

 

Datum: Söndagen den 18 november kl 15.00 till ca 19.00.
Föreställningen pågår 15.00 – ca 18:00 inkl 30 min paus. I direkt anslutning börjar samtalet som beräknas avslutas senast 19.00.
Pris: 945 kr per person (1 045 kr på premiumplatserna, bästa platserna i salongen bänk 5-10). Antalet platser är begränsat.

Allt detta ingår:

• Musikalbiljett i kategori A eller Premium (bänk 5-10 parkett)
Garderob
Exklusivt programblad
Ett glas cava och snacks
• Efterföljande samtal på scen med Åsa Lundegård, Malena Ernman, Kay Pollak och Vicky von der Lancken

 

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

I föreställningens paus bjuds det på ett glas cava och snacks i våra foajéer och efter föreställningen stannar vi i salongen där vi får lyssna till ett spännande samtal på scenen där M-magasins chefredaktör Åsa Lundegård intervjuar Malena Ernman, Vicky von der Lancken (teaterchef) och Kay Pollak (manusförfattaren) om det stora, utmanande och roliga arbetet med att göra filmen till musikal.

Himmelen3

Evenemanget är speciellt framtaget för M-magasin, Tara och amelia.