Är du 65+ och vill sommarjobba som reseledare?

Medan andra förag gör sig av med sin äldre arbetskraft, går Ving i motsatt riktning och letar efter folk över 65 som vill jobba som reseledare i sommar.  

Nu går resebyrån ut och söker personer som är sugna på att pröva på jobbet en vecka. Så här skriver de:

 

Har du fyllt 65 och drömmer du om att jobba som reseledare i något varmt och soligt land? Nu kan drömmen bli sann! Ansök till Reseledare Senior, så har du chansen att få prova ditt drömyrke på ett av våra resmål under en vecka i sommar.
 
Kanske jobbade du på Club 33 i tidernas begynnelse? Eller så ångrar du att du aldrig sökte jobb som reseledare i din ungdom. Nu har du chansen!
Vad skulle du göra om du fick bli reseledare för en vecka? Fixa en beachvolleyturnering på stranden, ordna en skattjakt för alla barn i Mini Land, leda en utflykt, ta emot gäster på flygplasten eller kanske leda vattengympan i poolen? Berätta för oss hur du skulle vilja arrangera den perfekta semesterveckan, så har du chansen att förverkliga dina planer på ett av våra resmål i sommar!
 
För att anmäla dig, besök Ving.se/senior och berätta vad du skulle vilja göra som reseledare hos oss. Välj själv om du vill beskriva din reseledarvecka i ord, bilder eller film. En jury på Ving väljer sedan ut en Reseledare Senior, som under sensommaren får resa till ett av våra resmål tillsammans med sin partner eller vän. Ving står för resa, boende och mat under hela veckan. Kanske är det just du som får komma och prova på hur det är att vara reseledare hos oss i sommar?
 
Ving har de två senaste åren anordnat Reseledare Junior, där barn 10-13 år får söka till jobbet som reseledare under en vecka. Nu får de som fyllt 65 chansen att bli vår Reseledare Senior. Den gruppen tillhör också våra flitigaste gäster, många pensionärer är både pigga och resvana och de har gott om pengar att röra sig med. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda en senior chansen att få prova på reseledaryrket under en vecka i sommar.

”Kanske jobbade du på Club 33 i tidernas begynnelse? Eller så ångrar du att du aldrig sökte jobb som reseledare i din ungdom. Nu har du chansen!”

Är du sugen kan du anmäla ditt intresse på Ving.se/senior och berätta vad du skulle vilja göra som deras reseledare.

En jury väljer sedan ut vem som får bli deras seniorreseledare, som under sensommaren får resa till ett av resbyråns resmål tillsammans med sin partner eller vän.