Vårens glassiga nyheter

Cornetto Bröllopsstruten

Betyg: 3M

 

Bröllopsfeber. GB-gubben Clovve gifter sig med söta Clovina. Nu lanserar GB Cornetto Bröllopsstruten för att fira. Övre delen av glassen består av en kolaglass med chokladsås och på toppen en stor chokladdoppad nöt. Struten är fylld av vaniljglass och pecannötter. Lite för söt blir betyget. Pris: 25 kr

Magnum Gold

Betyg: 3M

Guldfärgad. Vaniljglass med virvlar av kolasås och en bottenton av medelhavssalt. Doppad i mjölkchoklad med överdrag av guld. Ännu en variant på Magnum – men håller inte riktigt Magnum-klass. Minus för den lite läskiga guldfärgen. Pris: 18 kr.

Magnum Hazelnut

Betyg: 4M

Magnum-klass. Mjuk fylligt gräddig nötsmak i glassen kontra krispig chokladdragering. Minus för att det är för lite kakaosmak i chokladen. Bäst med Magnum är första “bitet”, och den här klarar också provet och håller Magnum-klass. Pris: 18 kr.

Ben & Jerry’s Peanut Butter Cookie Dough

Betyg: 4M

Snickerskänsla.Vaniljglass, jordnötssmör och kakdeg med ett tjockt lager av choklad med kakbitar i. Smakar fantastiskt. Jättegod, men lite för söt. Pris: 26 kr.

Magnum Temptetion Fruit

Betyg: 4M

Delikat. Vaniljglass med fyllning av friska tranbär och rikligt med bitar av riktigt mörk choklad Efter att ha ätit glassen känner man sig lagom mätt, fräsch och “nyttig”. God och ger sommar-längtan! 22 kr.

Solero Pineapple

Betyg 3M

För fruktälskaren. En fräsch isglass med ananassmak och fruktiga ananasbitar som kyler ner när det är som varmast. 10 kr.

Ice Cool Guitar

Betyg: 2M

Perfekt för barnbarnet. Gitarrformad glass av choklad- och vaniljsmak. Fluffig i konsistensen men glasspinne av plast drar ner. 13 kr.

Crazy Gum

Betyg: 1M

Artificiell. Smiley-glass med tutti-frutti-tuggummi med jordgubbssmak. Poppande godis med bruseffekt i pinnen. Pris 13 kr.