Detta är Adamo by Swegmark

Kollektionen Adamo by Swegmark består av fyra plagg som alla finns i färgerna vanilj, syren och svart. Serien är Ökotex-certifierad, vilket innebär att produkterna inte innehåller några ämnen som är farliga för hud och hälsa. 

Materialet är 75 procent polyamid och 25 procent elastan. Trosorna kan maskintvättas i 40°. För shaping-linnet och behåarna rekommenderas handtvätt.

(Bilden ovan)
Formpressad behå
med mjuk båge, utan vaddering. Ger en fantastisk form åt framför allt den större bysten. För dig som inte önskar mer volym men vill ha stöd och form.
Storlek: 75–95 B–E samt 75–90 F. Pris: 349 kr.

Lätt vadderad behå med mjuk båge. Ger en fin och naturlig form åt den mindre bysten. Tack vare den nätta vadderingen ger den även en fast och fin silhuett åt den större bysten.
Storlek: 75–95 B–E samt 75–90 F. Pris: 399 kr.

Shaping-linne som håller in magen. Inbyggd behå med formpressad kupa. Lätt vadderade axelband. Silikonkant nertill håller linnet på plats så att det inte åker upp.
Storlek: 75–95 B–E samt 75–90 F. Pris: 499 kr.

Trosor med extra hög midja för stöd. Avslutet på benen är sytt så att det inte blir en synlig kant. Storlek: 36–46. Pris: 199 kr.

Returpolicy: Vi byter BH och linne (förutsatt förpackat i originalförpackning och att varan är i oförändrat, oanvänt skick) men vi byter ej trosor av hygienskäl.