Följ allt kring det kungliga bröllopet!

Det kungliga magasinet Queen har fått fullt upp i dessa bröllopstider. För att få ut all intressant information de kommer över startar de nu en blogg! M-magasin har intervjuat Caisa Jansson, redaktionschef på Queen.

Varför ska man följa brollopsbloggen.nu?
– Victorias och Daniels bröllop blir nästa års stora event, och vem älskar inte bröllop? Vi kommer att snacka klänning, brudbukett, bröllopstårta, morgongåva, bröllopsnatt – ja, allt som är viktigt, spännande, roligt och magiskt med bröllop.

Vad får vi veta där som vi inte kan läsa någon annanstans? Blir det mest spekulationer eller har ni kontakter rätt in i hovet?
– Här får ni veta allt – först. Vi träffar både kungligheterna och personalen på hovet, och vi följer förstås planeringen noga. Det kommer att bli både spekulationer och rena fakta.

Vilka trender gäller för bröllop i allmänhet och bröllopsklänningar i synnerhet?
– Man skulle ju kunna tro att bröllopen blir billigare och billigare med tanke på den ekonomiska krisen – men det är faktiskt tvärtom! Allt fler väljer att lägga ner både tid, möda och pengar på att deras bröllopsdag ska bli sådär magisk. Bröllopsklänningen är förstås extra viktigt. Vi har länge sett bara axlar och korsettlivsklänningar. Det kommer Victoria dock med största sannolikhet inte att ha. Kungligheter har aldrig bara axlar på bröllop.

Hur blir kungabröllopet? Enkelt eller pompöst?
– Det blir ett bröllop i tiden med inslag av historia, tradition och anor. Pampigt i positiv bemärkelse!

Tror ni att Daniel pallar trycket?
– Oh yes.