M bjuder på bio!

Det finns fortfarande biljetter kvar till föreställningen i Uppsala. Missa inte chansen att se se den starka filmen En sorts kärlek som M-magasin förhandsvisar tillsammans med SF i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Tävla om biljetter till filmen

Kan du inte gå på förhandsvisningen kan du vara med och tävla om biljetter till En sorts kärlek. Vi har 10×2 biljetter i potten. Sista tävlingsdag 19 oktober.

Tävla här!

En sorts kärlek är baserad på Ray Kluuns bästsäljande och uppmärksammade bok med samma namn.
Stijn tycker sig leva det perfekta livet. Han driver ett eget företag och tillsammans med sin vackra fru Carmen har han en underbar dotter. Carmen behöver inte veta om hans tillfälliga kvinnliga bekantskaper. Hans hjärta tillhör henne, och livet ska de dela tillsammans, det vet han. 

Hans idylliska liv rasar samman när Carmen en dag går till läkaren och får den diagnos som varje kvinna fruktar. Till en början är Stijn väldigt stöttande, men snart blir verkligenheten för mycket för honom och han flyr den genom att inleda en relation med den bekymmerslösa Rose. Samtidigt som Carmen genomgår den tuffa behandlingen för sin sjukdom lär sig Stijn vad det verkligen betyder att älska. 

Reinout Oerlemans har regisserat och i rollerna ser du bl a Barry Atsma, Carice van Houten och Anna Drijver. 

Filmen har premiär 15 oktober.

Hämta kupongen, skriv ut och tag med till biografen.

Biljettsläpp sker den 12 oktober på respektive stads förhandsvisningsbiograf – förutom i Stockholm där biljetterna släpps på Filmstaden Sergel, Filmstaden Söder, Filmstaden Kista och biografen Saga.

OBS! Två biljetter per kupong. Begränsat antal biljetter och först till kvarn! Ta med kupongen.

Här visas filmen den 14 oktober kl 18:
Stockholm: Biografen Park
Göteborg: Biopalatset
Malmö: Filmstaden Storgatan
Uppsala: Royal

Hämta och skriv ut