Har du testat nätdejting?

Har du testat nätdejting? Fungerar det? Är män 50+ bara intresserade av yngre kvinnor? Vilken nätdejtingsajt är bäst?
Hur skriver man en bra presentation av sig själv?

Signaturen Elle 50+ skrev ett brev till oss om sina erfarenheter.

Brevet:

Männen vill ha yngre kvinnor

Jag har provat på nätdejting och som 50+ var det en intressant upplevelse. Konstaterade att det är väldigt ojämlikt efter en viss ålder.

Är vi kvinnor inte lika ytliga som männen och kan ha överseende med att vi och de vi dejtar blivit äldre? Män kan köpa sig fria, med makt och/eller pengar. Män med dessa attribut får alltid en kvinna, och eftersom de kan så ser de sig gärna om efter en yngre sådan. Och eftersom de yngre kvinnorna är väldigt sugna på dessa attribut så blir en sådan man väldigt attraktiv och åtråvärd.

Vad innebär då det? Jo, att det för oss kvinnor 50+ är svårt att hitta en partner.

Om männen i min egen ålder lämnade mig i fred på datingsidan, så fick jag desto fler förfrågningar från män så långt ner som i åldern 30–35, men då handlade det som sagt om något annat. Hemliga möten och mogen erotik, knappast någon relation.

Om de yngre kvinnorna hade insett att även de blir äldre och hade haft tillräckligt med egna pengar/trygghet så kanske de äldre männen hade förefallit ointressanta. Varpå männen hade sökt sig till kvinnor i samma ålder som sig själva och knappt ens reflekterat över det. Så som var naturligt en gång i tiden.

Och inte kunnat smita undan sin egen åldersnoja genom att skaffa en ung kvinna för att bekräfta att de fortfarande är att räkna med.

Elle 50+