M bjuder på bio i sex städer idag!

Nu har du chansen att se den både angelägna och underhållande filmen Tusen gånger starkare före premiären. M-magasin och SF förhandsvisar Peter Schildts och Christina Herrströms film i sex städer. Visningen sker den 21 september.

Tusen gånger starkare bygger på Christina Herrströms Augustnominerade ungdomsroman med samma titel. Det handlar om det svenska klassrummet, om flickor och pojkar och om deras olika roller i den svenska skolan. En väckarklocka som kommer att väcka debatt! Som mappie kan du se om så mycket verkligen hänt i skolvärlden?

Peter Schildt (regissör) och Christina Herrström har tillsammans tidigare gjort succéer som Ebba och Didrik, Glappet med flera.

I rollistan ser vi förutom duktiga ungdomar Jacob Ericksson, Katarina Cohen, Göran Ragnerstam och Gerd Hegnell som skolpersonal.

Filmen har premiär den 24 september.

Hämta kupongen, skriv ut och tag med till biografen.

Biljetterna till förhandsvisningarna släpps den 13 september på respektive biograf UTOM i Stockholm. Där kan biljetterna hämtas på: Filmstaden Sergel, Filmstaden Söder, Filmstaden Kista och biografen Saga.

OBS! Två biljetter per kupong. Begränsat antal biljetter och först till kvarn! Ta med kupongen.

Här visas filmen:
• På biografen Park i Stockholm. l Biopalatset i Göteborg. l Filmstaden Storgatan i Malmö.
• Filmstaden i Uppsala. l Filmstaden i Örebro. l Filmstaden i Helsingborg.

Hämta och skriv ut