Mitt underbara jag – rösta fram M:s underklädsmodell!

Här är de: tre fantastiska finalister i modelltävlingen ”Mitt underbara jag”.  De är vackra, sexiga och stolta och vill visa sina riktiga kroppar. Vem vill du se i ett underklädesreportage? Var med och rösta fram vinnaren!

l Nej, modellerna som visar underkläder ser inte ut som du och jag. Vi behöver fler bra förebilder som är 50+.
I våras efterlyste därför M-magasin tillsammans med behåföretaget Swegmark of Sweden tävlingen ”Mitt underbara jag”. Vinnaren blir vår underklädesmodell för en dag.
Bland många otroligt vackra kvinnor (varmt tack till alla er som skickat in bidrag!) har nu en jury valt ut tre finalister.
Här kan du rösta på den du tycker ska bli vår underklädesmodell! Vår jury kommer sedan att fälla det slutgiltiga avgörandet.

”Jag vill inspirera andra att blomma”

Namn: Carina Millár
Bor: Malmö
Gör: Konstnärinna samt timanställd i kundservice.
Ålder: 56 år.
Därför vill jag vinna: Jag vill vara äkta och naturlig, såväl utanpå som på insidan gentomot mig själv och emot min omgivning och ser nu chansen att få inspirera andra kvinnor 50+ att få blomma och stråla!
Jag har inga kirurgiska ingrepp och ingen silikon eller koksalt i brösten! Ingen fettsugning… ingenting sådant.
Man är vad man äter. Men också vad man har i hjärtat och i sina tankar. Man blir harmonisk av att göra sådant som man tycker om, och det syns utanpå ens ansikte.
Personligen, så är jag mycket konstnärlig. Och, för att hålla min kropp smidig fysiskt, så promenerar jag mycket, joggar och tränar powerplate. Efter ett års regelbunden träning tre gånger i veckan, så började mina ursprungliga konturer skulpteras fram. Jag är stolt och glad över detta resultat, därav tyckte jag att det skulle passa att skicka in till Er tävling!

”Jag är stolt över min kropp”

Namn: Gunilla ”Gillan” Arback
Bor: Stockholm
Gör: Är avtalspensionär från Apoteket
Ålder: 62 år
Därför vill jag vinna: Jag vill visa att man kan ha en sund och naturlig kropp och vara stolt över det. Jag har vid flertalet tillfällen varit på hälsohem, oftast på våren, och laddat batterierna inför året. Där har vi fått lära oss en hel del hur vår kropp fungerar och det har jag tagit till mig.Jag har aldrig gjort några skönhetsingrepp.
Mina fritidsintressen är dans, slalomåkning, längdåkning och så går jag på Friskis och Svettis ett par gånger i veckan. Jag har alltid rört på mig i någon form under alla år.
Det vore fantastiskt roligt att få vara med till slutet i denna uttagning så jag hoppas att vi ses.

”Ta vara på allt som bjuds!”

Namn: Marianne Lundgren Ström
Bor: Helsingborg
Gör: Arbetar som pedagog på en familjecentral
Ålder: 54 år
Därför vill jag vinna: Jag vill vinna tävlingen mitt underbara jag för att det skulle vara kul att få göra något annorlunda och spännande och bli en erfarenhet rikare.

För mig är det viktigt att ha en sund och naturlig kropp så att man kan ta vara på allt som bjuds i livet. Att bry sig om sig själv utan att bli fanatisk och tro att man ska se ut som tjugo. Jag har inte gjort någon som helst skönhetsoperation.

Stavgång, raska promenader och jogging är det som mest håller mig i gång. Periodvis är jag på gymmet eller på något step pass. Yoga och pilates är ett ganska nyväckt intresse. Sköna cykelturer blir det också. Tillsammans med mina systrar, tjejkusiner och alla våra döttrar springer jag tjejmilen.
Andra intresse är teater, musik, dans och lite konst. Att umgås med min ina famlilj eller med några goda vänner , äta god mat och dricka ett gott glas vin är också något som jag gillar.

Gör så här:

Skriv namnet på den modell du röstar på i fältet för Övrig information, fyll i ditt eget namn och adress i formuläret och skicka in!