Populärt mingel på Oscar & Clothilde

Många trogna M-prenumeranter slöt upp när antik- och inredningsbutiken Oscar & Clothilde i Stockholm arrangerade ett gemensamt kvällsevenemang. 

Det serverades bubbel, givetvis Amelia Adamos egna prosecco, och bjöds på goda snittar från Pontus!. Alla gäster fick kvällen till ära 20 procent på allt i butiken och en välfylld goodiebag med sig hem.

Kvällen inleddes med att Amelia berättade lite om sitt inredningsintresse, och därefter tog antikhandlaren Karin Laserow från Österlen vid. Karin, som ju blivit rikskänd genom sin medverkan i Bytt är bytt på TV4, berättade engagerat bland annat om hur man kan se om en spegel verkligen är så gammal som det påstås, och att antikviteter är till för att användas och njuta av.

Skulle det börja brinna hemma hos Karin, avslöjade hon, skulle hon näst efter familjemedlemmarna rädda sina vackra kandelabrar eftersom hon har så många minnen från mysiga stunder och middagar förknippade med dem.

Ann-Sofie Andersson, castingansvarig på Mastiff som producerar Bytt är bytt, minglade med makarna Kaj Laserow, sjukgymnast, och Karin Laserow, antikhandlare och ”stjärnan” i Bytt är bytt på TV4.

Till vänster: Marija Pertot fyndade en fin ask prydd med en groda. Marija är M-prenumerant sedan starten och hämtar mycket inspiration från tidningen.
Till höger: Jenny Wersch serverade smaskiga snittar från Pontus! – här med fyllning av alrökt lax, kummin och nässlor.


Monica Mantel och Agneta Sandström minglade och njöt av goda snittar och Amelias eget bubbel. 


Yvonne Lindahl och Pia Österklint minglade med andra M-prenumeranter i Oscar & Clothildes vackra butik.


Pia Holmström hittade mycket hon tyckte var vackert hos Oscar & Clothilde.