Se fyra filmer med Robin Williams – utan kostnad

I dagarna släpps biografin om komikern och skådespelaren Robin Williams, När skratten har tystnat. 
Minns Robin Williams genom att se fyra av hans filmer utan kostnad på filmtjänsten Plejmo, genom ett samarbete med M-magasin.

 

Osviklig timing, sprudlande energi och en ofattbar improvisationsförmåga. Skådespelaren Robin Williams var lika älskad av stora som små – nu saknas han av en hel värld.

Robin Williams var komikern som fick flera generationer att skratta. Hans enastående rolltolkningar fick filmer som Good Morning, Vietnam, Döda poeters sällskap och Hook att bli tidlösa klassiker. Men bakom skrattet gömde sig en djupt olycklig människa och den 11 augusti 2014 kom den tragiska nyheten om Williams självmord. Mannen som skänkt så mycket glädje till hela världen hade i många år kämpat mot depression och missbruk.

Emily Herberts inträngande biografi beskriver Williams genialitet och värme, samtidigt som den försöker förstå vad som kan ha drivit en så generös och begåvad man till att så tragiskt slut. Emily Herbert har fått förtroendet att skriva biografier om flera av världen största stjärnor, bland andra Michael Jackson, Robbie Williams och Lady Gaga.
Den här gången har hon skrivit en bok som är som som Robin Williams själv – en underhållande och tröstande glädjespridare.


GÖR SÅ HÄR:
För att kostnadsfritt se fyra av Robin Williams prisbelönta filmer:
Besök Plejmo på www.plejmo.com och registrera ett konto. Du kan behöva ladda ner ny programvara, följ instruktionerna på skärmen.
Välj film och ange värdekoden: ROBINWILLIAMS som betalning (koden är giltig fyra gånger och kan användas vid olika tillfällen t.o.m. 31/12 2015).