Teater med eftermiddagste

På alla hjärtans dag var M-magasins läsare inbjudna till ett unikt teaterevenemang på Oscarsteatern. 

M-evenemanget startade på eftermiddagen med ett afternoontea-mingel i Oscarsteaterns anrika foajéer innan det var dags att slå sig ner i salongen för att se den bejublade föreställningen Ladykillers. Skådespelarna med Johan Rheborg, Jonas Karlsson och Suzanne Reuter i spetsen var i högform och publiken skrattade gott.

Efter avslutad föreställning fick M-magasins gäster ta del av ett samtal mellan Amelia Adamo, skådespelaren Suzanne Reuter och teaterdirektören och producenten Vicky von der Lancken. Vicky bjöd också på spontan sång och Suzanne berättade gripande om sitt engagemang i Clowner utan gränser och de utsatta barn som hon har träffat på flera håll i världen, barn som genom Suzanne fick en stund av lek och skratt mitt i allt allvar.

Efter avslutat evenemang vandrade gästerna hemåt med en goodiebag i handen. Stort tack till alla deltagare för att ni var med och skapade en trevlig eftermiddag! Till hösten gör vi ett liknande evenemang i samarbete med Oscarsteatern och deras 110 årsföreställning – Oscarsrevyn! Håll utkik framöver för mer information i tidningen och på hemsidan!