Teatererbjudande till M:s läsare: Agamemnons förbannelse på Teater Galeasen

Teater Galeasen på Skeppsholmen i Stockholm vill ge alla M-läsare möjlighet att se Agamemnons förbannelse med Leif Andrée till billigare pris. 

Ditt pris: 150 kr (ordinarie pris 250kr)
Datum:
lö 10/11 kl 17.00,
sö 11/11 kl 16.00, 
må 12/11 kl 19.00,
ti 13/11 kl 18.00

Boka din biljett på: www.galeasen.se
Klicka på fliken biljetter, välj datum och skriv in din bokningskod i rutan där det står ange eventuell rabattkod 

Bokningskod: magasin
Det går även bra att ringa och boka: 08-611 00 30 

En framgångsrik man sitter i en bar, tar en öl och funderar på sin livssituation; jobbet, familjeprojektet, papparollen. Hans namn är inte Agamemnon, han är inte gift med Klytaimestra, hans barn heter inte Ifigenia, Elektra och Orestes. 
Nej, den här mannen, låt oss kalla honom Andrée, är trött på de där djävla gudasagorna. De har ingenting med honom att göra. Vi lever inte så längre, vi offrar inte våra barn. Han bär inte skulden till sin dotters död. Han tvingade henne inte till något. Han uppfostrade henne att vara fri. Han ångrar ingenting, det är inte det. Ånger är väl i princip en omöjlig känsla kan man säga.

Leif Andrée är en av Sveriges mest namnkunniga skådespelare som syns flitigt på teatern, film och tv. I våras sågs han i Äkta människor, SVT: s stora publiksuccé, som fortsätter under 2013. 

Teater Galeasens publik har kunnat följa Leif sedan gruppen startades i början av 80 talet i ett imponerande antal roller på Skeppsholmen och teatern hälsar honom varmt välkommen tillbaka till hemmascenen!