Vann du inte biljetter till dansföreställningen Teshigawara? Här finns en ny chans att se föreställningen!

Erbjudande till M-magasins läsare: Gå två för en (eller en för halva priset) på den moderna dansföreställningen Teshigawara på GöteborgsOperan.

Teshigawara är en modern dansföreställning som består av två verk, båda skapade av koreografen och allkonstnären Saburo Teshigawara.

Den här säsongen riktar GöteborgsOperans Danskompani strålkastarna mot begreppen ”jag” och ”vi” under temat Gemensam/ensam, vilket de två verken knyter an till.

Verket Tranquil försöker finna vad som skänker oss lugn och hur vi når stillhet. Går det att nå stillhet genom rörelse? För Teshigawara hänger stillhet och rörelse ihop. Som varandras motsatser behöver de varandra för att existera.

Det andra verket, Metamorphosis, är ett poetiskt, avskalat och vackert dansverk, ett konstverk fyllt av smärta och hisnande skönhet. Det handlar också om att kontrollera, och om att låta sig bli kontrollerad.

Saburo Teshigawara – skulptör, poet, bildskapare och ”dansmakare” – har mottagit de främsta utmärkelserna för sina koreografier och kroppsinstallationer både i hemlandet Japan och internationellt.

 

2 för 1 (eller 50 % rabatt) på Teshigawara!

Erbjudandet:
2 för 1 (eller 50 % rabatt) på Teshigawara.
Ditt pris: 138–160 kr (ord pris 275–320 kr).
När: Gäller föreställningarna den 8 och den 14 april. 

Läs mer om föreställningen här

Se ett filklipp här nedan från repetitionen av uppsättningen Teshigawara.

Boka dina biljetter här.