Så hittar du på m-magasin.se

Som du kanske har märkt ser m-magasin.se inte ut som tidigare (som på bilden av gamla sajten). Vi har flyttat över i ett nytt format som gör att det blir lättare att besöka oss från en mobil eller läsplatta. Sajten anpassar sig efter vilken väg du kommer.

Gamla m-magasin.se.

Innehållet är dock detsamma. Du kan fortfarande skicka in dina tävlingsbidrag, lämna din korsordslösning och ställa en fråga om privatekonomi till Birgitta Piper, eller en relationsfråga till Per Naroskin. Alla tidigare besvarade ekonomifrågor finns kvar, likaså relationsfrågorna.

Du som brukar leta efter våra egna M-resor, hittar som vanligt all information och bokningslänkar här på sajten. En snabb överblick över årets samtliga resor får du i M:s resekalender.

Vi kommer också i fortsättningen att presentera våra M-evenemang här, som till exempel Årets Mappie, vår utmärkelse för 50+kvinnor som senast gick till Suzanne Reuter.

Som köpare av M-magasin är du i högsta grad delaktig i vårt samarbete med Unicef – en krona av varje sålt nummer går till organisationen, i M-kronan. Hittills har det blivit över 10 miljoner kronor. Här på m-magasin.se finns alla de reportage som vi gjort under åren från Etiopien,  Nepal och under 2018 kommer också de första reportagen från Vietnam. De finns här att ladda ner och läsa i datorn/mobilen/läsplattan.

Är du ny med oss på M, finns en liten historisk tillbakablick på hur vår tidning föddes. Året var 2006, och med oss på resan har vi idag 153 000 läsare per nummer. Vi gör 17 utgåvor varje år, och upplagan är 79 600 ex (källor: TS, Tidningsstatistik AB, och Orvesto Konsument 2016: Helår.).

Och är du ”gammal” med oss, är du en trogen prenumerant (vi räknar minst ett år), och då är du automatiskt med i den dragning av 30 vinnare vi gör i varje nummer. Vinnarnamnen finns här, och är du en av dem behöver du inte göra något, vinsten skickas till dig.

Vill du börja prenumerera finns våra erbjudanden här.

M:s grundare Amelia Adamo skriver också regelbundet hos oss, både i tidningen och här på sajten under vinjetten Amelias Lista.

I dag heter vår chefredaktör Åsa Lundegård, här presenteras hon i en intervju med Amelia, och här finns lite om vad hon tycker om sin debut på M:s omslag.

Vi älskar böcker och film. Här finns filmrecensionerna, och vår bokskribent Jenny Lindhs lästips finns här.

Titt som tätt har vi specialerbjudanden från olika scener, ibland utlottning av biljetter bara här på sajten – så håll utkik! Just nu finns ett erbjudande till Nattorienterarna på Kulturhuset Stadsteatern.

Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till webredaktion@m-magasin.se

Trevlig läsning!
Lis Landmark, webbredaktör

PS1: Vi har städat och fixat så mycket vi kunnat på vår nya sajt. Bilder som ser grumliga ut byter vi ut efter hand. Hittar du något konstigt, kopiera gärna länken till sidan och  berätta vad som blev fel, mejla till webredaktion@m-magasin.se

PS2: De tre röda strecken överst på sidan går till vår sidomeny, där du hittar det mesta på sajten. Det du inte hittar kan du söka efter i det sökfält som kommer fram när du trycker där.