Hudvård för mogen hud – vårdar inifrån och ut

Räcker inte de vanliga dag- och nattcremerna längre? Känns huden torr och livlös? Då är det hög tid att byta hudvårdsprodukter! Här de ingredienser – och produkter – du ska leta efter!

Vad huden behöver förändras med åren. Även en hud som alltid upplevts som fast behöver rätt hudvård för att den även fortsättningsvis ska kännas spänstig och återfuktad.

Den nya serien Eucerin Elasticity+Filler stärker hudens struktur på djupet och är idealisk för kvinnor runt 55 års ålder. En kombination av de aktiva ingredienserna Arctiin, Silymarin och Hyaluronsyra hjälper huden att hålla sig slät och elastisk.

Ingredienserna som gör skillnad

  • Arctiin är utvunnen ur kardborreblomma och påskyndar förnyelseprocessen av kollagen i huden vilket förbättrar hudens elasticitet och fasthet.
  • Silymarin är en naturlig ingrediens och antioxidant som härstammar från Mariatistel.
  • Hyaluronsyra, produkterna innehåller både hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som återfuktar intensivt och hjälper till att fylla ut även djupa rynkor.

 

Kompletterande vård

Som ett effektivt komplement till dag- och nattcremen finns även Eucerins Elasticity+Filler Facial Oil, som är Eucerins första ansiktsolja. Den används med fördel både morgon och kväll, före eller efter dag/nattcremen.

Tips 1! Behöver huden en extra boost? Blanda din dag- och/eller nattcreme med Eucerin Elasticity+Filler Facial Oil så blir de ännu mer vårdande!

Tips 2! För extra lyster använd oljan efter dagcremen.

Ansiktsoljan har aktiva ingredienser från Mariatistel, Argonolja och E-vitamin som jämnar ut hudens yta och efterlämnar en silkeslen känsla och fräsch lyster. Oljan absorberas snabbt och har en lätt konsistens.

Vill du ha fler tips på hur du kan ta hand om din hud? Läs artikeln våra 3 bästa tips för en strålande hud!

Här hittar du Eucerins alla produkter i serien.