I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Visste du att en liten dos kollagen varje dag kan minska djupet på rynkor och ge slätare hy? Silke Grane, 47 år, reducerade sitt rynkdjup med 51 procent på två månader – och fick sex år yngre hud med kollagenpulvret The Solution™.

– Huden känns väldigt bra. Sminket sitter bättre och jag behöver inte lika mycket foundation längre, säger Silke Grane.

Silke är en skönhetsexpert med över 20 år i beautybranschen. Innan hon började med sin nya kollagenrutin analyserade Silke ansiktet på en oberoende hudvårdsklinik. Allt från rynkdjup till hudstruktur mättes. Efter åtta veckor med kollagenpulvret The Solution™ Anti-wrinkle collagen från Oslo Skin Lab gjorde hon en uppföljande hudanalys – och blev rejält överraskad.

Fick sex år yngre hud på åtta veckor

– Jag blev chockad när jag såg resultatet. Mitt rynkdjup hade reducerats med över 51 procent! Jag är väldigt glatt överraskad.

Analysen visade också att hennes hudyta blivit betydligt slätare och att hennes ”True skin age” nu är 41 år – sex år yngre än hennes verkliga ålder.
– Jag gillar mina små skrattrynkor men jag vill hålla mig välbevarad så länge som möjligt. Eftersom jag jobbar i skönhetsbranschen är mitt ansikte också mitt visitkort.

Erbjudande: Beställ The Solution™ här och få första paketet till halva priset!

p2m-347-131218-3217-Edit_1920x960

Foto: Per Tore Molvaer

Kollagen – kroppens eget antirynkserum

Kollagen finns naturligt i huden och håller den slät och elastisk. Redan i 30-årsåldern sjunker kroppens nivåer av kollagen gradvis, vilket gör att rynkor och linjer utvecklas. Studier visar att ett dagligt intag av de speciella kollagenpeptider som finns i The Solution kan öka hudens elasticitet och reducera djupet på rynkor. Studier visar också att pulvret har effekt mot celluliter.

The Solution består av rent, hydrolyserat kollagen från naturliga källor och innehåller inga tillsatser.
— Jag fullkomligt älskar att produkten är helt naturlig, vilket är mycket bättre än att utsätta huden för en massa kemikalier, säger hon om The Solution Anti-wrinkle collagen.

Silke driver en skönhetsblogg och har tidigare arbetat som make up-artist och skönhetsredaktör. Trots att 47-åringen redan har en omfattande hudvårdsrutin, och gör regelbundna behandlingar, har kollagenpulvret haft en imponerande effekt på hennes hud.

p2m-347-131218-3336_1080x1080

Foto: Per Tore Molvaer

Neutral smak och fri från tillsatser

Att hålla rutinen, och ta The Solution varje dag, var inget problem för frukostälskande Silke. Pulvret har neutral smak och kan blandas i vilken mat eller dryck som helst.
– Det blev bara en liten detalj till i min morgonrutin. Nu kan jag inte sluta med The Solution! Jag planerar att göra en tredje hudskanning längre fram.

Till de som tvivlar på att produkten fungerar har hon bara en sak att säga:
– Testa själv! Om du har möjlighet att göra en hudskanning före och efter så är det väldigt spännande. Huden ljuger inte!

p2m-348-141218-3633_1920x960

Foto: Per Tore Molvaer

Specialerbjudandet: Prova The Solution™ för halva priset!