Ta hand om fötterna – som en del i din dagliga rutin

Fotsvamp, förhårdnader och hälsprickor. Fötternas mående är kanske inget vi pratar högt om, men faktum är att tre av fyra vuxna får fotproblem någon gång i livet. Nu är det dags att fokusera lite extra på våra trogna fottjänare.

Ofta glömmer vi bort dem – fötterna. Och kanske är de inte den sexigaste kroppsdelen, men fötterna behöver minst lika mycket omvårdnad som resten av vår kropp.

Det är oftast inte förrän vi får problem med fötterna som vi uppmärksammar dem. Och problem får de flesta av oss. Tre av fyra vuxna besväras av någon typ av fotproblem under sitt liv. Kanske är det inte så konstigt. Våra fötter tar oss faktiskt nästan fyra varv runt jorden under en livstid. Och ännu större risk är det att drabbas om du tränar och är aktiv.

Flera fotproblem? En enda kräm.

Inför sommar och sandaler är det hög tid att fötterna får ta plats i den dagliga hudvårdsrutinen, och det är enklare än du tror att fixa fina, mjuka och friska fötter. Du behöver inte besöka salonger eller spendera timmar på tu man hand med fotfilen. En riktigt bra fotkräm och en daglig rutin är allt du behöver för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.

CCS Foot Pro är en helt ny multifunktionell fotkräm och som även rekommenderas av Sveriges Fotterapeuter. Krämen är kliniskt testad och både förebygger och behandlar olika fotrelaterade hudbesvär:

• Fotsvamp
• Hälsprickor
• Förhårdnader
• Torra fötter
• Dålig lukt

Låt fötterna ta plats i din dagliga vardagsrutin precis som du smörjer in ansiktet på kvällen, eller borstar tänderna på morgonen.

Så får du fina, mjuka och friska fötter – varje dag!

Genom att smörja in fötterna med CCS Foot Pro varje dag återfuktar du fötterna, vilket är både mjukgörande och skapar ett optimalt mikroklimat för läkning. Dessutom motverkar krämen dålig lukt och ger fötterna en uppfriskande känsla. Resultatet? Det får du redan inom två veckor! I filmen nedan berättar vi mer.

CCS Foot Pro är en medicinteknisk produkt och finns att köpa på samtliga apotek och hos utvalda fotterapeuter. Läs bruksanvisningen noga före användning.