Följ med M-magasin ”Down Under” den 15-30 november! Första gruppen blev fullbokad direkt! Därför lanserar vi nu nya datum. Den här gången heter vår guide Inkan Andersson och med på resan har vi M-magasins Agneta Ljungman.

När: 15-30 november 2019
Pris prenumeranter: 59 995kr
Pris icke prenumerant: 60 995 kr
priser avser del i dubbelrum
Ingår:
– Flyg i ekonomiklass med Singapore Airlines Stockholm–Singapore-Sydney t&r. Andra avreseorter går att ordna.
– Flygskatter och bränsletillägg.
– 13 nätter i delat dubbelrum inklusive frukost.
– Alla i programmet nämnda transfers, utflykter och aktiviteter.
– 13 frukostar. 5 middagar inklusive 2 glas vin per middag. 5 luncher inklusive måltidsdryck till varje lunch.
– Svensk reseledare som är med på hela resan till&från Sverige
– Agneta Ljungman är representant från M-magasin.
– Vi klimatkompenserar för resan läs mer på m-magasin.se

BOKA HÄR

Nu kan du förverkliga drömmen med oss. Följ med och upplev Australiens vilda djurliv, magiska korallrev, sagolika stränder och spännande öken.

På resan ner stannar vi ett par dagar i vibrerande Singapore, där vi acklimatiserar oss till tidsskillnaden. Här ser vi Chinatown, åker på båttur och besöker Singapores mest kända sevärdhet, Gardens by the Bay, den otroliga parken med världens största glasväxthus!

I Australien reser vi till de tre absolut mest populära delarna, med början i Sydney. Vi åker sedan till inlandet och den australiska outbacken, med jätteklippan Uluru, Ayers Rock. Vi avslutar i nordost, med regnskogen och Barriärrevet som absoluta höjdpunkter!

Vår professionella guide och ciceron Inkan Andersson är med oss på hela resan från Sverige. Så ingen reser ensam på den långa resan. Som alltid följer också någon från M-magasin med och skämmer bort oss! Denna rundan är det Agneta Ljungman som följer med.

DAG FÖR DAG PROGRAM:

Dag 1. Sverige – Singapore
Avresa från Stockholm med Singapore Airlines till Singapore där vi landar nästa morgon.

Dag 2. Singapore
Singapore med färgstarka Chinatown och båttur längs floden då vi njuter av upplysta Singapore by night.

Dag 3. Singapore
Stadsrundtur med bl a National Orchid Garden och världsberömda Gardens by the Bay med den kända ljud- och ljusshowen.

Dag 4. Singapore – Sydney
Vi reser vidare till Sydney. Nu kan äventyret i landet ”Down Under” kan börja!

Dag 5. Sydney
Stadsrundtur med Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, The Rocks, Sydney Tower, Queen Victoria Market och den botaniska trädgården. Sedan Sydney Opera House, ett av världens mest kända landmärken.

 Dag 6. Sydney
Heldagsutflykt till vildmarken, Blue Mountains, njuter av hisnande utsikt över dalen, Megalong Valley och bergsformationerna Three Sisters. Seda till Featherdale Wildlife Park där möter vi kängurur och koalor. En fantastisk dag i naturens tecken!

Dag 7. Sydney
Vi tar båten till Manly Beach, Sydneys allra vackraste strand, där vi spenderar hela dagen. På kvällen gemensam middag vår sista kväll i Sydney.

Dag 8. Sydney – Ayers Rock
Idag åker vi vidare till Ayers Rock, Australiens vildmark med dingos och vildhästar.

Dag 9. Ayers Rock
Vi åker på safaritur i vildmarken och upplever Uluru, mer känt som Ayers Rock, aboriginernas heliga berg som är ett av världens största naturfenomen. På kvällen äter vi middag i öknen under stjärnorna och ser den magiska solnedgången vid berget.

 Dag 10. Ayers Rock – Cairns – Port Douglas
Vi lämnar vildmarken och åker till Cairns, längst upp i Queensland. Vi bor i charmiga och populära Port Douglas med vackra stranden ”Four Mile Beach och närheten till Stora Barriärrevet och regnskogen där vi ska spendera de kommande dagarna.

 Dag 11. Cape Tribulation & Daintree Rainforest
Heldagsutflykt till Cape Tribulation & Daintree Rainforest där Stora Barriärrevet och den tropiska regnskogen möts. Landskapet är spektakulärt och Daintree är världens äldsta tropiska regnskog, hela 135 miljoner år gammal.

 Dag 12. Port Douglas
Dagen ägnar vi åt sol, bad, utflykter och strandhäng! I havet simmar stingrockor, hajar och saltvattenskrokodiler men badplatserna har skyddande nät vid stranden.

 Dag 13. Port DouglasStora Barriärrevet
Idag ser vi en av resans höjdpunkter, nämligen Stora Barriärrevet, världens åttonde underverk. Vi åker ut med katamaran och ankrar vid en ponton i yttre delen av revet. Den som vill kan prova på att snorkla eller åka ner i en halvt nedsänkt båt med glasgolv för att se alla vackra färgglada fiskar och fantastiska koraller. Stilla havet är ca 30 grader varmt så passa på att ta en behaglig simtur.

 Dag 14. Port Douglas
Ännu en lyxig dag med sol, bad, utflykter och strandhäng På kvällen äter vi en gemensam avskedsmiddag.

 Dag 15. Port Douglas – Singapore – Sverige
Efter frukost påbörjar vi hemresan via Singapore där vi byter flyg för färd till Sverige via Moskva med samma plan.

 Dag 16. Sverige
Tidig morgon landar vi i Sverige med bagaget fullt av fantastiska minnen

Boka och läs mer här!

Har du frågor ring Relasian Travel & Event på telefon 0720-44 15 53.