Efter succén med våra resor till London och Harry Potter-studion är intresset enormt.


Fakta om resan

Datum
16-19 juni 2019
12–15 augusti 2019
Pris för prenumeranter: 
14 995 kr.
Ej prenumeranter15 495 kr.
Alla barn t o m 15 år: 10 995 kr.
Priset avser del i dubbelrum.
Hotell: Copthorne Tara Hotel. 

I priset ingår:
• Reguljärflyg i ekonomiklass med Norwegian Stockholm/Arlanda – London/Gatwick t&r
• Flygskatter och bränsletillägg (kan ändras)
• 3 nätter i delat rum på Copthorne Tara Hotel 4* inkl frukostbuffé
• Alla i programmet nämnda utflykter, besök och entréer
• 3 frukost, 1 lunch inkl läsk/mineralvatten, 1 picknicklunch inkl dryck, 1 lunchpaket inkl dryck och 1 middag inkl en läsk/mineralvatten • Peter Wik som reseledare under hela resan

Boka:
16–19 juni 2019
12–15 augusti 2019

Eller ring Relasian 0720-44 15 53.

Ta med ett eller flera barnbarn och upptäck London. Vi går på Madame Tussauds, åker dubbeldäckare och går på museum. En höjdpunkt blir besöket i Harry Potter-studion med miljöerna från filmerna. Och så ser vi en av de mest spektakulära musikaler som någonsin gjorts, Lejonkungen med musik av Elton John.

En resa som ger härliga minnen!

Dag för dag

Dag 1
Vi träffas på Arlanda för att flyga till London Gatwick. Vid ankomst får alla ett litet lunchpaket med smörgås och dryck.
Vidare med buss till centrala London där Peter Wik under färden kommer att berätta lite mer om vad vi ska uppleva under de spännande dagarna i London.
På eftermiddagen besöker vi det kända vaxkabinettet Madame Tussauds. Här finns verklighetstrogna vaxdockor av kända människor genom tiderna.
Vi tittar på alla kändisar i vax. När vi är trötta på vaxdockor åker vi till hotellet och flyttar in i våra fina hotellrum. På kvällen äter vi en middag tillsammans på hotellet innan vi ramlar i säng full av nya intryck.
Lunchpaket och middag ingår.

Dag 2

Tidig uppstigning och frukost på hotellet, sedan ger vi oss ut på utflykt till Harry Potter-studion! Där kliver vi in i riktiga filmkulisser och upptäcker magin bakom trollbindande specialeffekter och får veta hemligheterna bakom Harry Potter-filmerna! Vi går på stengolvet i Hogwarts Great Hall, möter animatroniska varelser och vandrar längs Diagongränden.
I dessa filmateljéer gjordes alla åtta filmerna.
Efter en spännande dag vilar vi lite på hotellet innan vi träffas för att på  kvällen gå och se musikalen Lejonkungen, baserad på Disney-filmen med samma namn. Många har säkert sett filmen men att se musikalen blir något alldeles extra!
Bekväm busstransfer t&r.
Frukost ingår.

Dag 3

Efter frukost beger oss ut till British Museum som öppnades år 1759. Här tittar vi på spännande historiska föremål från en tidsperiod som sträcker sig över två miljoner år av mänsklig historia. Vi ser unika skatter från olika världskulturer under ett tak runt den magnifika Great Court. Självklart ska vi se de mystiska egyptiska mumierna!
Sedan äter vi en klassisk fish & chips tillsammans och kliver därefter på en av de röda dubbeldäckarna för att åka till Trafalgar Square. Tillsammans promenerar vi sedan förbi Royal Horse Guards, 10 Downing Street och vidare till Big Ben och Westminster Palace.
Resten av eftermiddagen är på egen hand, de som vill kan exempelvis besöka Westminster Abbey (entré) eller gå över Themsen på Westminster Bridge till det populära området South Bank som är känt för sina gatuartister, människostatyer och robotdansare. Från Westminster går sedan en direktlinje med tunnelbana till hotellet.
Frukost och lunch ingår.

Dag 4

Efter frukost beger vi oss till Londons mest kända park, Hyde Park. Parken är kunglig och mäter 2,5 kvadratkilometer och rymmer en mängd kända platser som bland annat Speakers’ Corner, sjön Serpentine, Kensington Palace och Kensington Gardens. Här finns också minnesmärket över Diana, prinsessan av Wales liksom den fina lekparken.
Vi tillbringar förmiddagen i parken och spelar brännboll! Barnen mot de vuxna!
Efter mycket spring i benen blir det skönt att sitta ner och äta en god picknick i det gröna. Om man vill kan man köpa nötter och mata de söta ekorrarna i parken. Efter lunch återvänder vi till hotellet och hämtar vårt bagage för att åka med bussen till flygplatsen och resa hem med vårt flyg som avgår kl 17.00. Frukost och picknicksmörgås med dryck ingår.