Följ med på vår nya resa till den engelska landsbygden. Vi besöker pittoreska byar och vackra trädgårdar. Vi njuter också av god mat och shopping.

Vi promenerar i miljöerna där Morden i Midsomer spelas in, besöker Agatha Christies grav och går i William Shake-speares fotspår. Vi besöker fantastiska trädgårdar, Windsor Castle, Oxford, dricker afternoon tea och går på pub. Vi bor på charmiga Wroxton House Hotel. Som vanligt följer en M-representant med på resan.

engl_faktarutan

Foto: FANCYPHOTO

Fakta om resan

Tid: 20–24 maj 2019
Pris prenumeranter: 19 395 kr.
Ej prenumeranter:  20 395 kr.
Del i dubbelrum.
Boka här
Eller ring Relasian Travel & Event:
0720-44 15 53.

RESAN DAG FÖR DAG

DAG 1: Mot pittoreska Wallingford, (känd som ”Causton” från Morden i Midsomer) där också Agatha Christie levde. Efter lunch besöker vi hennes grav. Gemensam middag på hotellet.

DAG 2: Till Stratford-upon-Avon, Shakespeares födelseplats. Besök i hustrun Ann Hathaways Cottage, till Shakespeares barndomshem och dopkyrka. Lunch på berömda Pudding Club, vars uppgift är att bevara den brittiska efterrättspuddingen. Vi besöker Kiftsgate Court Gardens trädgårdar, skapade av tre genera-tioner kvinnliga trädgårdsmästare. Idag
heter hon Anne Chambers. Ta med något varmt – kvällens BBQ-middag äter vi utomhus!

DAG 3: Till Bicester Outlet Village för shopping hos Mulberry, Gucci, Prada, Burberry, Michael Kors och många fler. Efter lunch till magnifika Waddesdon Manor, känt från Netflix-serien The Crown. Vi ser slottets unika konstsamling och provsmakar viner i den imponerande vinkällaren. Middag i den mysiga byn Banbury.

DAG 4: Till Kelmscott Manor, och en guidad tur i designern William Morris sommarresidens och vackra trädgård. Vi ser samlingen av Morris möbler med originaltextilier, mattor, keramik och tavlor. Efter lunch till universitetsstaden Oxford där vi besöker Bodleain Library, Sheldon Theatre, inomhusmarknaden och berömda Christ Church College, en av universitetets största skolor. Efter besöket åker vi till Woodstock för en tidig pubmiddag på The Bear.

DAG 5: Till Windsor Castle, världens största slott och drottningens residens. Vi ser vackra St George’s Chapel där prins Harry gifte sig med sin Meghan i maj 2018, innan vi njuter av en afternoon tea på Harte & Garter med vacker utsikt över slottet. Mätta och belåtna åker vi till flygplatsen och hemresan.