Följ med M-magasin och Amelia Adamo till Alhambra, Granadas ögonsten, Córdoba & flamencofestivalen i Sevilla!

Den här fantastiska resan börjar med ett besök i Alhambra och det mäktiga och vackra palatset. Vi strosar runt i vackra Córdoba och dansar flamenco på festivalen i Sevilla! Alhambrapalatset är med på Unescos världsarvslista och är en av Spaniens mest besökta sevärdheter. Vi besöker det imponerande palatset som ligger i Granada uppe på en platå vid foten av Sierra Nevada.

Vi åker vidare till vackra Córdoba, nordöst om Sevilla och som anses vara ”det nya Barcelona”. Córdoba med fyra världsarv på Unescos lista var på 1000-talet en av de rikaste och mäktigaste städerna i Europa. Vi lär känna charmiga Córdoba med all sin fantastiska arkitektur, rika kulturarv och vackra parker.

I bergen mitt emot Alhambra föddes flamencon och här ska vi uppleva den årliga folkfesten i Sevilla, ”Feiran”, där det dansas flamenco i varje gathörn! Spanjorskorna i färgglada vackra folkloreklänningar med volanger dansar flamenco dag som natt. Vi hinner också uppleva den äkta andalusiska kulturen med sin spännande historia. Inte minst njuter vi av den omtalade, lokala och goda maten med tapas i alla dess former!

Missa inte denna färgsprakande festival! Med oss under hela resan har vi vår kunniga guide och reseledare Hanna Asp. Med på resan följer också Amelia Adamo.

Läs mer och boka HÄR.
Eller ring Relasian på telefon 0720-44 15 53.